De laatste paar ochtenden sta ik me groen en geel (waarom overigens die kleuren?) te ergeren wanneer ik mijn ontbijt klaarmaak. De laatste paar ochtend bak ik een eiwitomelet voor op mijn boterham, maar omdat mijn omelet bestaat uit slechts drie eiwitten (iets met voedingsschema’s en zo) zijn het altijd van die filterdunne gevalletjes die met wat toppings helemaal uit elkaar scheuren bij de minste beweging.
Dus bedacht ik me – en daar gingen verschillende probeersels overheen, kun je nagaan – “dit moet anders kunnen.” En dat kan het, uiteraard.
Gewoon je portie vermenigvuldigen, zo maal vier bijvoorbeeld, et voilà: prachtige kwartjes (kwartaaltjes? hoekjes? wut?) eiwitomelet. Prep on point, alweer. Doet ze effe.
Kaal eiwitomelet: Kcal: 180; v/k/e/vez: 2g, 4g, 37g, 0g.
3.5.3226
VOOR EIWITRIJKE RECEPTEN… VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: