Friday’s Faves ♡ #3

Ietwat vertraagd want ik had gisteren cursus, nog niets klaargezet de vorige dag en na cursus behoefte aan ontspanning (lees: Netflix), maar onder het mom van #Saturdays… oké, is er ook een #throwbackThursday voor zaterdag…?

Hoe dan ook, mijn favorietjes van deze week:

Mijn favoriete ontbijt

FRIDAY’S FAVES ♡ #3 | Freud and Fries

Hoewel ik mijn havermoutjes nog steeds mis, moet ik zeggen dat ik ook die morning coffees steeds meer en meer ben gaan waarderen. Ik kan nu ‘s morgens wel echt uitzien naar die enorme blender vol met zoete frappuccino die verder helemaal niet naar koffie smaakt en amper de naam koffie waardig is, maar ach. Het gaat hierbij wel echt om de verhouding, en de verhouding zoals ik hem nu heb is wat mij betreft echt perfect.

Zoals in het recept (zie hieronder) wordt aangegeven, gebruik ik veel gekookt water. Ik heb het afgelopen week geprobeerd met minder gekookt water, maar dan houd je meer ijs in je koffie (en djeez, dat is koud. Zeker met deze “zomer”). Dus het is belangrijk een goede verhouding te zoeken tussen hoeveel gekookt en hoeveel normaal water (soms vul ik wat aan met gewoon kraanwater namelijk).

Receptje vind je hier! Ik voeg hier nu 150 gram rood diepvriesfruit aan toe en dan is ‘ie echt heerlijk!

Mijn favoriete gym essential

FRIDAY’S FAVES ♡ #3 | Freud and Fries

Ik doe wel eens aankopen waarvan ik later denk “goh, Monique, had je daar echt je geld aan moeten uitgeven?” Dat gaat meestal op voor kleding, en misschien vroeger voor die hele serie Sims-spellen (hoewel ik ze ook flink gebruikt heb) en ik dacht het ook toen ik mijn nieuwe oordopjes kocht. Ik zocht draadloze oordopjes omdat ik gek werd van die draad tussen mijn lichaam en stang tijdens de Hip Thrust of altijd ermee aan het vechten was tijdens de Squat. Bovendien heeft niet elke tights zakjes en vind ik je iPod (of telefoon – really?!) wegstoppen in je bh er altijd wat asociaal uitzien (pardon me).

Na wat rondgeneusd te hebben online leken de Beats by Dre het beste “uit de bus” te komen, positieve ervaringen, goede reviews. Dus, ondanks de investering (en hopelijk zou het een investering zijn) en mijn niet-zo-passende-budget besloot ik ze aan te schaffen. En geen moment spijt gehad. De oortjes zitten perfect, er zijn meerdere pasvormen bij geleverd, de muziek is top en ik vind ze (met wat haar erover) niet zo opvallen. Tijdens het hardlopen blijven ze ook goed zitten, tijdens krachttraining eveneens. Mensen in mijn omgeving hebben geen last van lawaai (wat ik toch ook wel een plus vind) en ze nemen niet veel ruimte in beslag bij het opbergen.

Ik ben helemaal blij.

Mijn favoriete refeed

Magioni pizza | Freud and Fries

Ik schreef al wat over die refeeds in deze blog over Carb Cycling en later zal ik er vast nog wat meer over schrijven, maar dit was afgelopen week absoluut mijn favoriet: een heerlijke pizza met een Magioni pizzabodem, veel verse groenten en een flinke smak verse geitenkaas-spread van Bettina!

Receptje vind je hier!

Mijn favoriete serie

WOEHOE! Sinds deze week heb ik dan EIN-DE-LIJK toegegeven aan de hype – die eigenlijk geen hype meer is want veel te lang al aanhoudt – en nu heb ik Netflix. Dus ook ik kan meedoen aan “Netflix & chill”. En dat is ook precies de reden dat ik het aangeschaft heb: ik moet vaker chillen relaxen ontspannen.

Niet alleen ben ik een laatbloeier op het gebied van Sunday-all-day-activiteiten, maar dat geldt ook voor de series-die-je-gezien-moet-hebben. Dus terwijl iedereen praat over de laatste aflevering van seizoen-weet-ik-veel, heb ik net de pilot gezien. In ieder geval ben ik helemaal fan, van Orange is the new black. Geleidelijk erachter komen wat de achtergrondverhalen zijn al die vrouwen, dat vind ik dus geweldig.

Mijn favoriete vlogger

Laatst was ik weer eens wat aan het rondkijken op Youtube en aan het bedenken dat ik mijn eigen kanaal (met die ene video) misschien eens moet uitbreiden, toen ik op deze leuke vlogger stuitte. Alleen haar accent al vind ik helemaal tof, dus neem eens een kijkje!

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *