Pizza ♡ Magioni pizza met geitenkaas

Magioni pizza | Freud and Fries

“Mag ik iets vragen?”
Doe je nu al, Monique.
“Ja hoor.”

“Weet je misschien waar de Magioni pizza’s liggen?”
“Zijn het diepvriespizza’s of verse?”
Als ik dat wist had ik ‘m waarschijnlijk al gevonden.

“Ik heb geen idee. Ik weet alleen dat ze gemaakt zijn met groenten.”
“Weet je wel waar de pizza’s liggen?”
“Nee, daarom vraag ik het ook.”
Oh wacht, snuggere. Hij bedoelt gewoon überhaupt waar de pizza’s liggen. Nu lijk ik echt een Domme Doos.

“Ja, ik weet wel waar de pizza’s liggen. Ik bedoel, ik weet alleen niet waar die Magioni pizza’s liggen.”

Niet bij de diepvriespizza’s in ieder geval. Ook niet bij de verse, lijkt het. Drie keer de winkel doorkruist, uiteindelijk getipt door een collega dat de Magioni pizzabodems bij de verse liggen en ja, daar blijken ze inderdaad te liggen. Tot zover mijn quest naar een niet-zelfgemaakte bloemkoolpizza. Ik had ook graag de bietenvariant geprobeerd, maar die was niet te vinden.

Mijn review

Ik vind de bodem erg lekker. Gewoon basic, geen rare smaakjes. Als een wat dikkere normale pizza, alleen dan wat “gezonder” (lees: calorie- en koolhydraatarmer en groenten toegevoegd). Nog steeds ben ik enorm benieuwd naar de bietenpizza en hopelijk komt er ook eens een pompoen-versie.

En hoe maakte ik hem?


Magioni pizza met geitenkaas
Print
Door:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 1
Wat heb je nodig
  • 1 Magioni bloemkoolpizza
  • 55 gram tomatenpasta (uit zo'n blikje - dat was wat ik eruit haalde, je kunt hem ook helemaal leeg maken natuurlijk)
  • 50 gram cherrytomaatjes, in partjes
  • 75 gram courgette, in halve plakjes
  • 25 gram rode ui, in ringen
  • 40 gram smeerbare geitenkaas (ik gebruikte die van Bettine)
  • 1 plakje kipfilet (of meer natuurlijk)
  • Een handje rucola
Wat moet je doen
  1. Verwarm de oven op 220ºC.
  2. Men neme een Magioni pizza. Snijd de cherrytomaatjes in partjes, de courgette in plakjes en weer door de helft en de rode ui in ringen (zoals hierboven al aangegeven).
  3. Besmeer de pizza met de tomatenpasta en beleg met de groenten.
  4. Kwak er vervolgens de geitenkaas overheen en scheur de kipfilet in kleine stukjes en verdeel ook over de pizza.
  5. Bak, zoals op de verpakking aangegeven, de pizza op 220ºC in de oven voor zo'n 8-12 (bij mij was 11 perfect) minuten.
  6. Voeg nog wat rucola toe en EET SMAKELIJK!
Serving size: 1 Calorieën: 554 Vetten: 14 Koolhydraten: 82 Vezels: 8 Eiwitten: 23
Extra
Cal: 554; v/k/e/vez: 14g, 82g, 23g, 8g.

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


Nog meer pizza’s…

Bloemkoolpizza

Pompoenpizza

Pompoenpizza met courgette en rode biet | Freud and Fries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: