Monique Op Maandag #21 ♡ Ongelukjes

Geregeld zit ik onder de blauwe plekken. Nee, ik ben niet “van de trap gevallen.”

Ik ben gewoon een kluns.

Maar wel zo’n kluns die vervolgens vrolijk verder gaat en doet alsof er niets aan het handje is, om een halfuur later te ontdekken dat het stiekem toch wat erger was dan gedacht. Maar ach, doorzetten noemen ze dat toch?

Heb je overigens mijn food diary al gezien?

Maandag • HIIT

Monique Op Maandag #21 ♡ Ongelukjes | Freud and Fries

Op maandag begon mijn nieuwe trainingsschema, drie verschillende trainingen door de week heen, elke keer afgesloten met een HIIT. Op maandag borstdag met Burpees, Pushups en wat abs-oefeningen op het eind. Wel even wennen weer en ik weet nog niet helemaal wat ik ervan vind (ik neig toch naar het wat negatieve), maar we will see!

Dinsdag • Biceplijntjes

Geleidelijk aan begin ik de eerste biceplijntjes te zijn. It ain’t much bit it’s something!

Monique Op Maandag #21 ♡ Ongelukjes | Freud and Fries

Woensdag • Ongelukje 1

‘s Avonds stap ik vanaf het balkon naar binnen en glijd zomaar uit op mijn nieuwe schoentjes. Ik weet niet precies HOE ik val, maar in ieder geval eindig ik met een flinke kras op de achterkant van mijn bovenbeen. Rechts.

Donderdag • Ongelukje 2

Monique Op Maandag #21 ♡ Ongelukjes | Freud and Fries

Na een niet-intensief-genoeg-e rugtraining besluit ik nog wat Box jumps te doen. En eigenlijk had ik mezelf goed genoeg moeten kunnen want meestal eindigt dat met het moment dat ik tegen de box aan jump en dan denk “oké, het is genoeg.” Ik eindig met een flinke blauwe plek en schram op de onderkant van mijn onderbeen. Rechts.

HEERLIJK.

Vrijdag • Lekkerste vega”vlees”

Monique Op Maandag #21 ♡ Ongelukjes | Freud and Fries

Jaaaa, dit is een favorietje, jongens! Hoewel ik geen barbecue heb besloot ik op vrijdag toch te gaan voor het BBQ-pakketje dat ik een paar weken terug van Vivera kreeg toegestuurd. En LEKKER! Ja, echt, ik heb zo enorm genoten hiervan. Heb jij de vega- en plantaardige pakketjes al geprobeerd?

Zaterdag • Zomerfeesten Nijmegen

En mijn eerste Baileys. Want inderdaad, ik had nog nooit Baileys op. Iets met de angst voor het fabeltje “Baileys en 7Up” (niet dat ik ooit 7Up drink haha) en dat het naar koffie smaakt. Maar aangezien ik al die Mocha en Latte varianten van Whey ook heerlijk vind, durfde ik het er wel op te gokken. Ik drink niet vaak alcohol, maar dit was zo’n avondje.

Dus ik trok op zaterdagavond de stad in met een vriendinnetje en we dronken nog wat Baileys. Twee bescheiden glaasjes, dat wel, maar minimale drinker die ik ben, kan ik natuurlijk helemaal niets hebben, dus ik voelde hem al wel. Mag best een keertje, vond ik ook heerlijk. Zo fijn om gewoon in Nijmegen te wonen, want woehoeeee, het 100ste jaar alweer!

Monique Op Maandag #21 ♡ Ongelukjes | Freud and Fries

En extra leuk! Op deze zaterdag mocht ik eindelijk bekend maken dat er een Protein Fluff Party gaat komen in Breda! KOM JIJ OOK?!

Zondag • Traindate

Goeie genade, dat was me een workout op zondag. Zeker nadat ik een nachtje bar slecht had geslapen (iets met te laat naar bed, te vroeg de wakker en midden in de nacht een onbekend persoon aan de deur die tot vijf keer toe stond te bellen…) en dan ‘s morgens om 10 uur een heftige legday. Jongens jongens. Maar wél lekker. Echt lekker. Het is alweer even geleden dat ik zo heb staan zweten tijdens een workout, maar eens samen trainen met andere meiden die ook flink gemotiveerd zijn, helpt me enorm.

Motivatie in mijn trainingen mis ik niet echt, maar met anderen samen tussen de dumbbells en stangen staan helpt me wel een tandje bij te zetten. Terwijl ik dit typ lig ik, het is nog zondag ja, uitgeteld op mijn bed (met nieuw beddekovertrek, hoezee) te overwegen of ik nog wat cardiodansjes ga doen. What will it be?


JE LEEST HET UITERAARD OP MIJN INSTAGRAM EN IK HOOP DAT JE ME DAAR WILT VOLGEN OF NEEM EEN KIJKJE OP MIJN FACEBOOK-PAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *