Review ♡ My Protein Core & Seamless Legging

Review ♡ My Protein Core & Seamless Legging | Freud and Fries

❝Monique, hoeveel leggings heb jij wel niet?

Aangezien ik op mezelf woon heb ik het geluk dat alleen ik mezelf deze vraag kan stellen.

❝Nou, er zijn best veel leggings die ik dus níet heb.

Wanneer ik dan een judgmental blik op mijn la-speciaal-voor-leggings werp, duw ik hem gauw weer dicht. No one saw. Je kunt immers nooit genoeg sportkleding hebben, zei zo’n beetje elke sportende vrouw.

Toen een tijdje geleden My Protein met hun nieuwe Core- en Seamlesslijnen kwam, was ik meteen verkocht. En die leggings ook, dus.

My Protein ♡ Core-legging

Review ♡ My Protein Core & Seamless Legging | Freud and Fries

De laatste tijd ben ik echt grote fan van mesh in mijn leggings. In de winter niet altijd even prettig (want koud), mar met het aankomend lenteweer ben ik in mijn nopjes (sorry, dat klonk gewoon even leuk). De lade zou al een stuk leger zijn wanneer ik al mijn driekwart leggings weg doe, aangezien ik die toch nauwelijks draag (en niet van plan ben te dragen). Mesh daarentegen is met het semi-warme-ik-ben-nog-niet-klaar-voor-shorts-weer ideaal. En staat best sexy, me thinks, want ja, ik zie er ook gewoon leuk uit in de gym.

F*ck you, if you still look cute after you workout, you didn’t train hard enough. I always look cute.

Ik koos de blauwgroene legging van de Core-lijn omdat ik nu eenmaal dol ben op die kleur – blame it on my childhood – , maat S, en toen ik hem uitvouwde, dacht ik dat ik er van zijn lang-zal-ze-leven nooit in zou passen. De stof bleek echter wat rekbaarder dan op het eerste oog en hij zat al gegoten. Heel fijn, zachte stof en strak om mijn lichaam.

En squatproof? Ja zeker, de legging is hoog genoeg om niet af te zakken (doet ‘ie ook niet) en de stof schijnt niet door.

Check hier voor de Core-legging.

My Protein ♡ Seamless-legging

Review ♡ My Protein Core & Seamless Legging | Freud and Fries

Deze legging doet een beetje denken aan die van Gymshark en vermoedelijk komt daarvan ook het idee. Gymshark-leggings zijn erg gewild, maar (/en) enorm snel uitverkocht, dus de vraag is dan of de Seamless-lijn van My Protein een goed alternatief is.

I say yes. Al heb ik nog nooit een Gymshark aan gehad. In ieder geval zit ook deze legging erg fijn, strak om de huid en met een elastieken band om mijn middel. Tot nu toe lubbert de band nog niet, al ben ik wel de letters (MP) kwijt die op de stof horen te zitten van de legging zelf. Het voordeel van de Seamless is natuurlijk dat je geen lelijke striemen krijgt op je huid van de naden. Ook heb ik het idee dat de stof iets uplifting-s doet met mijn billen, want ZO heftig zou het ook weer niet moeten zijn…

En squatproof? Ja, dat is ‘ie. Het is best een dikke stof, waardoor de legging niet doorschijnt. Je kunt er met een gerust hart je squats in doen en je bum komt er nog best goed in uit ook.

Check hier voor de Seamless-legging.

Ken jij deze leggings al en wat is dan jouw mening? Laat het me weten, ik ben benieuwd!

VOLG JE ME OOK AL OP FACEBOOK OF INSTAGRAM?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *