#Winactie ♡ Valentijnsactie {gesloten}

Valentijnswinactie | Freud and Fries

JOEHOE, het is weer tijd voor een winactie! For the sake of love.

Eerlijk gezegd zijn mijn associaties met Valentijnsdag helemaal niet zo positief. Er komen vooral herinneringen op aan een secret admirer op de middelbare school, wat me juist erg onzeker maakte. En later in mijn uni-tijd moest ik “noodgedwongen” op deze dag mijn relatie verbreken (ik ben echt een ster in data uitkiezen, wat dat betreft).

MAARRR (!) dit jaar komt daar verandering in! Geen vervelende gebeurtenissen op Valentijnsdag (behalve in elkaar getrapt worden tijdens kickboksen wellicht).

Dit jaar heb ik namelijk samen met mijn beste Cupido’s van Body en Fitshop een mooi Valentijnspakket samengesteld waarop jullie na vandaag kans maken. Misschien word jij dit jaar wel mijn Valentijn (grapje). Het pakket gaat er over een week uit, dus mocht jij op Valentijnsdag toch teleurgesteld worden, over een week ligt er wellicht allerlei lekkers op de deurmat.

WAT KUN JE WINNEN?

Een (heus choco!) pakket ter waarde van €50,00 met…

… 1 box Smart Protein – Nutchoco Milkshake
… 1 box Smart Protein Pannenkoekenmix – Sweet Caramel
… 1 mix box Smart Bar Crunchy
… 1 reep Chocolate Moment
… 1 reep Smart Chocolate – Strawberry & Blueberry (met stevia)
… 1 pot WheyChoco – White Chocolate Crunchy
… 1 pot Naturel Pindapasta
… 250 gram Cacao Poeder
… 250 gram Cacao Nibs
… 1 pak Low Carb Eiwit Crackers
… 1 pak (4 stuks) Smart Muffins – Red Velvet

HOE DOE JE MEE?

Wil je meedoen en kans maken op dit pakket dat ik via mijn Instagram verloot? De regels zijn simpel:

  • Volg mij (@freudandfries) en @bodyenfitshopnl op Instagram.
  • Tag onder de winactiepost 2-3 lieve vriendjes of vriendinnetjes die jij ook wel een beetje liefde gunt (je mag vaker taggen, maar wel verschillende personen).

En dan een weekje wachten, volgende week dinsdag maak ik de winnaar van dit pakket bekend. Voel je natuurlijk ook vrij om deze post te delen zodat jouw vrienden, vriendinnen of wellicht je Valentijn ook kans maakt!

 

It might be yours, happy Valentine.

 

DE WINNAAR IS… @GERWINDA89!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *