#Winactie ♡ Protein fluff pakket! [gesloten]

Winactie FreudandFries | Freud and Fries

Wie jarig is trakteert!

Dat zeggen ze in ieder geval maar het soort traktaties dat je op mijn verjaardag vindt gaat normaalgesproken niet verder dan een stuk taart. Dit jaar heb ik echter het gevoel dat ik meer vrienden heb dan dat ik taart kan bakken (en in huis kan uitnodigen), dus ja, voor jullie, mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes, heb ik iets eigenlijk veel leukers in petto!

Een WINACTIE!

Vanaf vandaag, 19 december – mijn verjaardag – tot 1 januari 2016 – de dag dat Freud and Fries 1 jaar wordt (woehoe) heb jij de tijd om deel te nemen aan deze supertoffe winactie!

Wat kun je winnen?

Speciaal voor jullie heb ik echt een prachtpakket in elkaar gezet. En wat kan het anders zijn dan al de ingrediënten voor een ultieme protein fluff? Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik een lichte obsessie heb voor dit luchtige eiwitrijke goedje. Wat je kunt winnen is dus een heerlijk protein fluff pakket van Bodyenfit, inclusief blender en verschillende toppings. Eindelijk kun jij dus je eigen fluff maken, WOEHOE!

Wat zit erin?

 • Philips Blender (HR2100/90)
 • Micellar Casein Perfection (750 gram) – smaak vanille
 • Pure Cacao Nibs (250 gram)
 • Chocolate Goji (250 gram)
 • Whey Protein Balls (250 gram) – smaak yoghurt
 • Superfood Muesli (500 gram)
 • Protein Flakes (1000 gram)
 • Smart Chocolate reep (100  gram) – smaak cacao nibs

Hoe kun je winnen?

Om te winnen moet je even naar mijn Instagram gaan en de volgende simpele stappen ondernemen:

 1. Mijn Instagram account volgen (@freudandfries).
 2. Het Instagram account van Bodyenfitshop volgen (@bodyenfitshopnl).
 3. De foto van de winactie reposten (met een printscreen of een repost-app, allebei prima!) met daarbij de tag #freudandfrieswinactie. Vergeet niet mij in de post te taggen zodat ik kan zien dat je meedoet! (zorg ook dat je profiel openbaar staat, anders kan ik je niet zien!)

That’s it. Drie stappen en niet vergeten te taggen. YAYYYY! Doe je mee?

En nog wat protein fluff ideeën…

Inspiratie voor een goed protein fluff recept nodig? Kijk eens tussen deze lijst:

En voor een uitgebreide tutorial (inclusief foto’s) over hoe je protein fluff nu maakt, kijk even hier:

4 reacties op “#Winactie ♡ Protein fluff pakket! [gesloten]”

 1. Eveline schreef:

  Gefeliciteerd! erg leuke winactie, ik zou graag een keer zelf fluff willen maken, lijkt me erg lekker:) mijn instagram is @eef2109

 2. Karolien schreef:

  Ik doe graag mee!
  Ps, het linkje in de instagram post is niet voor @bodyenfitshopnl maar voor @bodyenfitshop 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *