Niets is zo lekker als uitgeteld op bed liggen na een zwarte training. Don’t you agree?
Ik schrijf dit vanuit de slaapkamer met twee katten naast me en zware benen en armen. Ik kan nog amper geloven dat ik twee circuitjes, een gewone krachttrainingsessie én een paar kilometer hardlopen in mijn dag heb gepropt. But it feels so good!
Normaal post ik geen recepten in het weekend maar deze zondag is het even anders. Om twee redenen:
Deze week kreeg ik een pakketje thuis van My Protein (zie hier wat er nog meer in zat). Dat moest ik natuurlijk wel even gaan testen!
Ik maakte zojuist een heerlijke nieuwe variant van protein fluff.
PROTEIN FLUFF!
Er gaat niets boven een goede protein fluff na een workout. Even een flinke oppepper en de eiwitjes bijvullen. Ik voegde er vandaag noten aan toe; die energie had ik echt wel nodig. Naar huis fietsen was al vermoeiend genoeg en dan hoef ik maar vijf minuten.
Ik lig toe te kijken terwijl mijn katten aan het stoeien zijn en besef me dat Jip het steeds vaker van Loki wint. Zo zie je maar, de aanhouder wint.
Doorzetten. Strijden. Go for the win.
Ik ben nu een halfjaar aan het trainen, sinds november.
Ik word sterker.
Ik word gelukkiger. Ik geniet.
Dit is zeg maar echt mijn ding.
Ik hoor nu ook bij de #girlswholift. En de #girlswhotakeprotein.
Deze zondag dus een noten-chocolade protein fluff.
Hahah, ik at het zelf altijd wel helemaal op, Mirjam, maar ging wel beseffen dat zoiets niet voor iedereen gold! Vermeld er tegenwoordig dus vaak wel bij dat je het misschien in kleinere porties moet maken of met anderen delen, maar voor mezelf geldt wel: één portie, dus heb ik het altijd zo opgeschreven in recepten! 😉
Hey! Dit is super zeg! Vond die caseïne al niet weg te krijgen vanavond gelijk proberen! Hoe lang blijft deze trouwens , gekoeld, stand houden? Dat ie niet inzakt bedoel ik..
Nouuu, wat een uitkomst haha! Het liefst eet je het “meteen” op; het is een beetje afhankelijk ervan hoe dik je fluff wordt en hoe substantieel, hoe lang het stevig blijft, maar je moet zeker niet aan uren denken. Soms zakt ‘ie al wat in als ik er foto’s van maak. Ik zou er dus zeker niet te lang mee wachten om ‘m op te eten!
Ok.. Heb de blauwe bessen/vanille variant met 150 gr magere melk gemaakt. Zeker fluffy! Beste bak vol, maar werkt prettig naar binnen, sinner free zondigen lijkt t wel.. Gotta get those proteïnes!
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Het is erg lekker, maar toch veel te veel voor 1 portie???
Hahah, ik at het zelf altijd wel helemaal op, Mirjam, maar ging wel beseffen dat zoiets niet voor iedereen gold! Vermeld er tegenwoordig dus vaak wel bij dat je het misschien in kleinere porties moet maken of met anderen delen, maar voor mezelf geldt wel: één portie, dus heb ik het altijd zo opgeschreven in recepten! 😉
Hey! Dit is super zeg! Vond die caseïne al niet weg te krijgen vanavond gelijk proberen! Hoe lang blijft deze trouwens , gekoeld, stand houden? Dat ie niet inzakt bedoel ik..
Thnq!
Nouuu, wat een uitkomst haha! Het liefst eet je het “meteen” op; het is een beetje afhankelijk ervan hoe dik je fluff wordt en hoe substantieel, hoe lang het stevig blijft, maar je moet zeker niet aan uren denken. Soms zakt ‘ie al wat in als ik er foto’s van maak. Ik zou er dus zeker niet te lang mee wachten om ‘m op te eten!
Laat je weten hoe je het vond? 😉
Ok.. Heb de blauwe bessen/vanille variant met 150 gr magere melk gemaakt. Zeker fluffy! Beste bak vol, maar werkt prettig naar binnen, sinner free zondigen lijkt t wel.. Gotta get those proteïnes!
WOEHOEEE! Fijn dat het gelukt is en beviel!