Je zou zeggen dat ik al genoeg heb aan twee kattenmannen in huis, maar nee. Ik heb nog een andere donkere vriend in huis gehaald. Hij heet Tony en de meeste van jullie kennen hem maar al te goed. Voor mij was het een behoorlijke blind date.
Een geslaagde blind date ook nog eens.
Hij ligt nu in mijn koelkast. Achter slot en grendel. No joke (maar dat is alleen omdat mijn katten anders de koelkast plunderen. En ook dat: no joke).
Zoals beloofd maakte ik voor jullie (en vooral ook: voor mezelf) deze Tony Chocolonely Protein Fluff met jullie (of in ieder geval, de meeste van jullie) favoriete chocoladereep!
Volg de instructies zoals je ze vindt in deze post. Voeg xanthan gum tegelijk met de caseïne toe. Voeg het zout toe tijdens het opkloppen en begin met een halve theelepel om het niet te zout te maken (even proeven dus).
Smelt het stuk Tony in een schaaltje in de magnetron (of in een pannetje als je geen magnetron hebt of deze niet wilt gebruiken), ongeveer 3-4 minuten (maar let op dat het niet aanbrandt!). Swirl de gesmolten chocolade door de protein fluff. Door het warm-koud verschil wordt de chocolade weer hard dus heb je uiteindelijk kleine Tony-brokjes in je fluff!
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Okee het water komt me nu al in de mond! Dit wordt definitly m’n post workout dessertje morgen!
Yaayyyy, leuk, Iris! (en een verrekte goed idee hihi)