Saturday’s Spotlight #4 ♡ Protein Fluff

In the spotlights- Jullie protein fluff 3.0 | Freud and Fries

Ik heb weer een hoop prachtige fluff-creaties voorbij zien komen en dus leek het me hoog tijd weer een spotlight-je op dat pracht en praal te richten. Dus, jongens, het podium is all yours!


LINKS (van boven naar beneden)

Dit is nog een oudje van Sem (@semfo) maar daarom niet minder mooi. Echt een goede dikke protein fluff, zo zie ik ze graag! En check ook eens zijn account voor nog meer van die fancy, dikke fluffs (klinkt dit een beetje fout?)!

Sanne (@sannekulk) heeft zo te zien ook een flinke saladeschaal weten te vullen en grote eter dat ze misschien mag zijn, niemand kan die first time met fluff aan!

Oei! Heerlijk, die banoffee protein fluff van Yvonne (@ysjcapelle), dat is nou ware protein porn! Banoffee protein fluff met peanut butter protein balls en Walden Farms’ Caramel Syrup. Nee, you don’t need to say more!

Stiekem vind ik het echt enorm tof als mensen speciaal voor “mijn” protein fluff een pot eiwitpoeder in huis halen, zoals Annemiek (@annemiekfrijters). Deze lekkere zomers uitziende protein fluff heeft ze van het recept van Milou (@healthinut), die zich een tijdje terug dan ook eindelijk (nadat ik haar zelf caseïne in de hand had gedrukt, haha) aan de protein fluff heeft gewaagd!

De bekende protein fluff, zoals @rellabuya1 het noemt. YAY! Dat zeker! Ik kan gewoon niet geloven hoe vaak ik die protein fluff nu voorbij zie komen en dat mijn bijna-handelsmerkje al een ware “fitnesshype” is geworden! LOVE IT!

RECHTS (van links naar rechts, boven naar beneden)

Suzanne (@suzien1) maakt het me moeilijk want ze heeft al meerdere prachtige protein fluff creaties op haar account staan. Maar deze is wel écht over de top, vinden jullie niet? Dat ondersteboven houden geloof ik hier wel, dat hoef je voor mij niet uit te proberen haha!

Via Facebook kreeg ik ook nog deze protein fluff binnen van Katia: een ananas protein fluff met kokosrasp. YUM!

Bianca (@biancaschrader) waagde al een derde poging aan haar protein fluff. Heerlijk getopt met wat stukjes Oreo, beter kan het niet, me thinks.

De plaatjes van Jessica (@jessica_iifym) blijf ik geweldig vinden. Heerlijk met dat kleurcontrast. Om nog maar niet te spreken van die natuurlijk ook lekkere fluffs met swirl die ze maakt!


JOUW PROTEIN FLUFF IN DE SPOTLIGHTS? DAT KAN! Tag mij (@freudandfries) in jouw foto en gebruik #freudandfries en wie weet zit jij er de volgende keer ook bij! VERGEET JE ME NIET TE VOLGEN OP FACEBOOK EN INSTAGRAM?

Wil je weten hoe je protein fluff maakt?
Lees je hier: tutorial en Q&A.

Wil je weten welk apparaat ik gebruik?
Vind je hier: Philips HR7777/00

2 reacties op “Saturday’s Spotlight #4 ♡ Protein Fluff”

 1. Sandra schreef:

  Hoiii…sinds een paar daagjes lees ik op jou site…helemáál enthousiast geworden van de fluff ‘s
  Ik heb dan ook de spullen huis gehaald..lang leve de body shop met hun altijd snelle levering.
  Maar nu is mijn vraag naar jou…heb jij de fluff recepten ergens onder 1 kopje staan.
  Ik kan nooit iets weer vinden ik moet altijd zo lang zoeken, het zal ongetwijfeld aan mij liggen…maar kan nu de fluff met de bevroren bloemkoel bv niet meer vinden.
  Ik heb er zoveel gezellen afgelopen dagen..maar vind ze niet meer terug.
  Lieve groet van mij(En ik ben blij dat ik je site heb gevonden..thnx)
  Sandra

  • Monique schreef:

   Hey Sandra,

   Wat enorm leuk! Je vindt alle fluff-recepten door naar Food (hierboven) te gaan en dan vervolgens te klikken op Protein Fluff, daaronder staan echt alle recepten die ik ooit heb gemaakt en hier geplaatst. Ook staat er rechtsbovenin een vergrootglas, als je daarop klikt, open je de zoekfunctie. De fluff met bloemkool vind je overigens hier: http://freudandfries.nl/duo-penotti-protein-fluff-met-bloemkool/.

   Succes met het maken van de fluffs, ik ben benieuwd wat jouw favoriet wordt!

   Liefs,
   Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *