Saturday’s Spotlight #5 ♡ Protein Fluff

In the spotlights: jullie protein fluff | Freud and Fries

Het is bijna niet bij te houden (en terecht ook, hoe heerlijk is het om die protein fluff te maken!). Tijd voor weer een nieuwe spotlight op jullie protein fluffs. Kunnen jullie het geloven dat dit alweer de vijfde “editie” is van de spotlights?! Keep them comin’!

Hier vind je hoe je deze protein fluff maakt! Ik gebruik de Philips HR7777/00 om mijn fluffs te maken (lees ook even mijn disclaimer!) en voor de meeste fluffs maak ik gebruik van de Micellar Casein van Body en Fit (vind je hier!). Heb jij er ook eentje gemaakt en wil je graag met jouw foto in de spotlights? Tag mij dan op Instagram (@freudandfries) en gebruik de #freudandfries-tag! Ik kijk ernaar uit!


Van linksboven met de klok het hartje rond, eindigend in het midden:

Marco (@marc0tjuh) maakte een fluff met blauwe bessen en een combinatie tussen whey en caseïne. Een lekkere manier om met smaken te variëren (aangezien de caseïne-smaken vaak helaas nog wat beperkt zijn – ik hoop natuurlijk dat we daar flink wat verandering in gaan brengen door het toegenomen caseïne gebruik, hihi).

Deze zie je niet vaak langskomen, maar wel echt de ideale manier om NOG meer te variëren met smaken: gewoon twee smaken ineen! Slim aangepakt door @jswinkels90 en makkelijk te doen door een deel van de fluff al uit de kom te scheppen en vervolgens de rest op te fluffen met een extra beetje cacaopoeder!

Deze fluff door @upgrade.your.lifestyle is een experimentje waaraan ik me afgelopen week voor het eerst zelf waagde en die ik op Instagram plaatste: protein fluff ZONDER ijs of bevroren vruchten; enkel een combinatie van cola en caseïne. Nog niet de consistentie van de protein fluffs zoals jullie die kennen, maar door de mix van cola en caseïne wel écht heerlijk!

Marleen (@marleenonamission) gaf me de credits voor dit recept – en daarvoor duizendmaal dank, dat vind ik heerlijk om te lezen – maar uiteindelijk gaan de credits natuurlijk altijd naar jullie! Een prachtig schaaltje en ze heeft er zelfs het receptje bij geplaatst, dus neem even een kijkje, jongens!

Protein perfection? Ja Anne (@annebergshoeff), dat is het ZEKER! Kokos, chocolade, framboos – ik mag dan niet gek zijn op kokos, ik geloof onmiddellijk dat dit een goede was!

Kimberly (@kimberlysabbe) heeft er zo te lezen een nieuwe obsessie bij, en waarom ook niet: Salted Caramel Protein Fluff is echt een topper. Met die Quest Craving Peanut Butter Cups waarschijnlijk al helemaal!

Ook de volgende komt van Kimberly, first attempt!

Sanne (@sannekulk) maakte een prachtige kokosfluff en ik kan mijn ogen eerlijk gezegd ook niet van die kaneelkoekjes afhouden!

Vergeet niet een blik te werpen op de fluffs van Danaé (@d_fit.life.x), ze heeft me er flink op aangedrongen (grapje, Danaé!). Overigens is het hartstikke terecht want HALLOOOOO: pinda-vanille?! En dan nog zo lekker fluffy! Met amandelmelk trouwens, ik ben ook gaan ontdekken dat het tóch kan om met de langer houdbare melken van Alpro fluff te maken. Meer recepten gaan volgen!

De laatste protein fluff in het hart komt van mijn anonieme protein fluff brainstormer, een hele leuke chick die af en toe eens met me spart over nieuwe smaken. Gaan jullie nog meer van zien!

En ten slotte het midden: een geweldige protein fluff door Tamara (@tams.taste), maar dat hoef ik eigenlijk al niet meer te vertellen, dat doen de vele likes op haar Insta-post wel! En kijk dan ook, dat bakje! <3

Natuurlijk zie ik ook nog eens wat fluffs over het hoofd. Ik wil jullie ook nog eens deze meegeven van Geke, een toffe chick die ik ken via Personal Body Plan en de meet in Amsterdam (overigens kwam ik haar al in de trein tegen, hoeveel toeval is dat?).


BLIJF HELEMAAL UP TO DATE: VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *