Saturday’s Spotlight #7 ♡ Protein Fluff

In the spotlights- Jullie protein fluff 7.0 | Freud and Fries

Het is al even geleden maar ik was het niet vergeten. Afgelopen weekend had ik het echter behoorlijk druk met van alles regelen voor mijn traineeship en whatnot. Het leek me dus vandaag wel tijd voor weer een spotlight op die prachtige fluffs van jullie en jullie hebben uiteraard niet stilgezeten!

Komt ‘ie!


Carly (@fit.carly) heeft al verschillende protein fluffs voorbij laten komen (check ook even haar Insta). Prachtig om te zien hoe mensen er langzaamaan (of in één keer) flink aan verslaafd raken! Leuke reminder deed ze ook: ik wil nog graag eens een protein fluff date/party organiseren. Momenteel wat te druk, maar het is in mijn achterhoofd!

Joost (@joost_lo) maakte echt een pink party van zijn protein fluff. Tof om te zien dat er ook nog eens wat mannen zijn die zich aan de fluff wagen!

Insanity afsluiten met een protein fluff? Goed idee, Miranda (@mirandaommering_)! En wat goed bezig, hoe ver ben je al met de workouts? Dikke respect, ik heb ook ooit Insanity gedaan (geen idee hoe ik me er destijds doorheen heb gesleurd), dat was nog in de tijd dat ik nog NET niet met krachttraining was begonnen (of eigenlijk was het waarschijnlijk de aanleiding dat ik met krachttraining begon).

And I’ll have what she’s having! Hele goede, @_mlous! Simpel, maar simpel kan juist zo lekker zijn!

Het lijkt erop dat Anouk (@a.nouk.bakker) deze voorschotelde als pre-workoutmeal. Ik ben benieuwd hoe dit is gegaan want de meesten van jullie zullen inmiddels wel weten hoe enorm protein fluff kan vullen.

Mariëlle (@marielle_scherp) is lekker aan het variëren met smaken. Een variety pack van Micellar Casein bestellen is zeker geen slecht idee. Hierdoor kun je makkelijk van smaak wisselen en zonder extra toevoegingen toch je protein fluff elke keer wat anders maken!


Ook jouw protein fluff in de picture? Tag mij dan via Instagram in jouw foto en gebruik de hashtag #freudandfries. Wie weet zit jij er de volgende keer ook bij!

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

3 reacties op “Saturday’s Spotlight #7 ♡ Protein Fluff”

  1. Anouk schreef:

    Haha, ik heb ze nog gewaarschuwd dat t niet echt een goede pre-workout was, maar ze wilden per se proeven… Gelukkig had ik kleine porties gemaakt en ging de training goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *