Met het koude weer van de afgelopen dagen heb ik ‘s ochtends zin in een warm en comfy ontbijt. Tijdens de wintermaanden maak ik meestal al wel een schaaltje havermout, maar voorheen voegde ik daar dan een schep whey aan toe voor de eiwitten. Alleen was ik op zoek naar een manier om wat minder eiwitpoeders te eten de laatste tijd, dus besloot ik eens een havermoutje met ei te maken.
Het klinkt misschien wat raar…
… maar het geeft je wel lekkere fluffy oats en met een paar druppels vanille is het ook meteen op smaak. Als je een keer wat anders wilt dan een schaaltje havermout, kan je bovendien dezelfde mix maken, er een banaan aan toevoegen en in een koekenpan omtoveren tot banaanpannenkoekjes.
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: