Breakfast ♡ Give it some – Snickers – OOMF!

Give it some - Snickers - OOMF! | Freud and Fries

Mijn koelkast staat dezer dagen vol met bakjes. Mijn lunch, avondeten en tussendoortjes zijn allemaal geprept zodat ik nooit geen eten heb. Helaas is het echt nodig want soms ben ik pas ‘s avonds om negen uur weer thuis. De enige maaltijd waar ik nog daadwerkelijk real time tijd (tijd tijd, Monique, goede constructie) aan besteed is mijn ontbijt.

Maar niet langer!

Niet met de OOMF! Protein Oats in mijn kast. Ik kan al gewoon de avond van tevoren de ingrediënten bij elkaar gooien en maak zo hop, hop, hop mijn mugcake klaar. Kan je gewoon eten vanuit het potje, nauwelijks afwas dus.

Ja, en dan maak je dus van mij een blij protein ei!


Give it some - Snickers - OOMF!
Print
Door:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 1
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Doe de bakpoeder in het bakje en mix.
  2. Klop het ei los met de eetlepel water. Giet dit ook bij de oats.
  3. Snijd de banaan in halve plakjes en doe samen met de cacao nibs en pindastukjes bij de oats en mix tot een geheel.
  4. HOPPA! Het bakje de magnetron in, 2 minuten, en voilà, jij hebt je on-the-go mugcake!
Serving size: 1 Calorieën: 446 Vetten: 15 Koolhydraten: 50 Vezels: 7 Eiwitten: 50
Extra
Cal: 446; v/k/e/vez: 15g, 50g, 30g, 7g.

MEER SIMPELE RECEPTJES? VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OF (of EN!) OP INSTAGRAM!


Nog meer ontbijtjes…

Pumpkin spice havermoutje

Pumpkin spice havermoutje | Freud and Fries

Ontbijt frappu

Ontbijt frappu | Freud and Fries

Fluffy havermout

Fluffy havermout | Freud and Fries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: