Helemaal verliefd ben ik geraakt op de Indonesische keuken! Wat een prachtrecepten vind je daar. En nog eens vreselijk gezond ook, zoals deze soort-van-salade met een enorme mix aan groenten en pindasaus om erbij te serveren. Dat hoeft ook helemaal geen pindasaus uit een pakje te zijn (hoewel ook daar niks mis mee is; je moet alleen geen liters en liters over je gerecht kwakken), maar maak eens je eigen heerlijke versie. Deze is nog eens extra pittig door de Surinaamse pindakaas die ik laatst in mijn supermarkt vond.
Binnenkort ga ik overigens op Thaise toer. Nu ik mijn reis naar Thailand EIN-DE-LIJK geboekt heb, wil ik me maar alvast wat graag in deze healthy keuken duiken! Ik heb al eens deze Pad thai gemaakt, geheel volgens eigen (gekke?) recept; wie weet wat er nog meer komen gaat?! Heb jij nog verzoeknummers?
Dit is in ieder geval gado gado en I love it. Heb jij het al eens gemaakt?
Dit recept is geïnspireerd en gebaseerd op de gado gado met pindasaus van Hare Maristeit. Neem ook zeker eens een kijkje op haar blog!
50 gram pindakaas (ik gebruikte pikante pindakaas van Swiet Moffo uit het buitenlandse schap in de supermarkt, maar je kan bijvoorbeeld ook de naturel pindapasta van Body en Fitshop gebruiken)
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: