Review ♡ Sudio Sweden

Review ♡ Sudio Sweden | Freud and Fries

But I feel so good if I just say the word
Sussudio just say the word
Oh Sussudio, oh

❝Music on, world off.

Wanneer ik over de drempel (of eigenlijk, door het poortje) van mijn sportschool stap, laat ik even alles achter me. Zorgen, twijfels, onzekerheden. It’s just me and my body, babe. Mijn lichaam dat weer eens onvoorstelbare dingen gaat doen. Mijn lichaam dat mij weer eens gaat tonen waartoe het allemaal in staat is.

Maar, als ik eerlijk ben, is het niet alleen de sportschool die dat teweegbrengt. Het is ook de muziek die mijn oren in knalt, heerlijk upbeat ritmes die me klaar in de startblokken zet. Het is beter dan een preworkout nemen, als ik de juiste nummers speel, ben ik er helemaal klaar voor. Voorzichtig mijn voet op en neer bewegen op de maat is er al niet meer bij, ik sta soms halve dansshows weg te geven (no joke).

Een koptelefoon of oordopjes zijn voor mij dan ook een enorme must in de gym. Toen ik een tijdje geleden door Sudio werd benaderd met de vraag of ik hun Bluetooth oordopjes eens wilde testen, kon ik ook niet anders dan “ja, graag!” zeggen en in no time lagen ze op me te wachten in de brievenbus.

Sudio

Sudio. De naam doet me denken aan een van de nummers van mijn favoriete zanger (can you guess?), maar is eigenlijk de naam van een Zweeds bedrijf dat oordopjes en koptelefoons verkoopt. Blijkt echter dat ik er helemaal nog niet zo naast zat met mijn associatie, sterker nog, de Zweedse naam blijkt een hommage te zijn aan het nummer Sussudio (who would have guessed?!).

Vasa BLÅ – Rose Gold White

Sudio earphones

Foto: Vasa BLÅ – Rose Gold White

Ik kreeg de witte Bluetooth oordopjes van Sudio toegestuurd in een schattig klein wit doosje. Daarbij geleverd worden:

  • Vier paar extra dopjes met verschillende groottes
  • Een handleiding
  • Een draagtasje om de oordopjes in te bewaren
  • Een metalen clip
  • Oplaadkabel
  • Batterij

De oordopjes zien er op het eerste oog echt goed uit (op het tweede en derde oog ook overigens). Mooi wit met roze gouden stukjes bij je oor. Het geheel is vrij licht, hoewel het “kastje” wel wat zwaar is wanneer je het draagt, zodat mijn snoer vaak naar de rechterkant gaat hangen. De bediening is simpel en de oordopjes zijn makkelijk te verbinden met mijn iPod of telefoon.

De geluidskwaliteit is ook erg goed. Als ik een workout doe, moet de muziek nu eenmaal goed hard staan. Ik moet er echt helemaal in kunnen opgaan. En dat kan met deze in-ears.

Wat in mijn geval een nadeel is, is dat de oortjes vaak niet blijven zitten. Tijdens het hardlopen is sowieso het “kastje” wat te zwaar om te blijven zitten, maar heb ik sowieso altijd al het probleem gehad dat oortjes uitvallen, en zo ook bij deze oordopjes van Sudio. Bij het fitnessen heb ik helaas hetzelfde probleem. Nou blijken sommige oren (de mijne dus – YAY) nu eenmaal niet gemaakt voor oordopjes (reden dat ik tegenwoordig eigenlijk altijd mijn koptelefoon draag). Erg jammer, want de oordopjes zien er echt mooi uit en de muziek is goed.

Dus mocht jij wel oordopjes-oren hebben en een echte eye-catcher willen, bekijk dan eens de draadloze oordopjes van Sudio. Met de kortingscode FreudandFries krijg je bovendien nog 15% korting!


Meer reviews of andere artikelen lezen? BLIJF OP DE HOOGTE DOOR FREUD AND FRIES TE VOLGEN OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *