Zoet ♡ Healthy chocolade cream cheese dip

Healthy chocolade cream cheese dip | Freud and Fries

Als ik ergens een hekel aan heb is het wel aan dippen. Echt, serieus, mijn triceps zijn zo slecht ontwikkeld. Maar daar gaat binnenkort – I may hope – verandering in komen met mijn nieuwe splitschema waarbij mijn triceps flink aan bod komen. WOEPWOEP! Ik heb er zin in. Nou ja, zin in…

In ieder geval heb ik zin in het resultaat. Op het moment zelf ga ik dood, dat is iets minder. Je weet waar je het voor doet, Monique! Jup. Komt goed! De eerste keer dat ik mijn schema uitvoerde kon ik aan het eind niet eens meer gewichtjes van drie kilogram de lucht in duwen. Wat voelde ik me zwak en trillerig. Op de (race)fiets terug kostte het me grote moeite mijn armen stil te houden. Shake it off, shake it off.

De tweede keer ging gelukkig al een stuk beter, geen trillend lichaam, WOEHOE!

Healthy chocolade cream cheese dip | Freud and Fries

It’s something.

Een jongen bij mijn fitnesstrainer-opleiding (voor degenen die me niet via Instagram volgen – het kan alsnog! – : ik ben sinds een tijdje bezig met Fit!vak) zei gisteren nog: “waar je zwak in bent kun je in een maand trainen maken tot iets waar je sterk in bent.” Dus daar gaan we dan maar voor.

Healthy chocolade cream cheese dip | Freud and Fries

Dus het wordt tijd om te gaan dippen.

Ik besloot het dan ook maar goed aan te pakken en vulde een flinke schaal vol met heerlijke cream cheese dip. Chocolade cream cheese dip, welteverstaan.

Want als je het doet, moet je het ook goed doen, toch?

Healthy chocolade cream cheese dip | Freud and Fries

Nou jongens, op deze manier houd ik het wel vol hoor. 😉


Healthy chocolade cream cheese dip
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Chocolade cream cheese dip: jouw nieuwe favoriete manier om te dippen! Creamy and chocolate-y, just how you SHOULD like it!
Wat heb je nodig
  • 200 gram cream cheese light
  • 20 gram chocolade havermeel (bijvoorbeeld Instant Oats (My Protein) of Ultra Fine Oats (Body en Fitshop))
  • 10 gram cacao poeder
  • 10 gram cacao nibs/sprinkles (of meer)
Wat moet je doen
  1. Klop de cream cheese op tot luchtig. Voeg de andere ingrediënten toe en klop samen tot een geheel.
  2. Schep de cream cheese dip in een schaaltje en voeg hieraan (eventueel er doorheen roeren) de cacao nibs en sprinkles toe.
  3. Serveer met crackers of vers fruit.
Serving size: 1 Calorieën: 370 Vetten: 18 Koolhydraten: 25 Eiwitten: 24
Extra
Totale recept inclusief cacaonibs:
Cal: 370; v/k/e: 18g, 25g, 24g.

WIST JE AL DAT FREUD AND FRIES OOK EEN FACEBOOKPAGINA HEEFT? JE KUNT ME OOK OP INSTAGRAM VOLGEN VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


Dit zijn ook goede dips…

Protella (proteïne Nutella)

Protella- protein Nutella | Freud and Fries

Brownie dip

Chocolate chip cookie dough dip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: