Dinner ♡ Portobello sunny side up

Portobello sunny side up | Freud and Fries

Ben jij een optimist of een pessimist?
Is jouw glas halfvol of halfleeg?
Is bij jou altijd de sunny side up?

Toegegeven, ik kan best een pessimist zijn. Ik verwacht dat het ergste me zal overkomen onder het motto “dan kan het in ieder geval altijd meevallen.” Maar over de jaren heen ben ik wel steeds meer richting het optimisme gaan leunen. Het is wel iets wat ik mezelf moet inspreken en waar ik mezelf op moet wijzen; het zit er niet van nature in.

Ik word wel altijd aangetrokken door mensen met een optimistische instelling. Ik ga graag met ze om, begeef me graag in hun omgeving en probeer tegelijkertijd van hen te leren. Hoe lukt het jou om zo positief tegen alles aan te kijken?

Is er ook een recept voor die sunny side up?


Portobello sunny side up
Print
Door:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 1
Dit bijgerecht van champignon met een sunny side up (spiegel)ei is eenvoudig te bereiden met maximaal resultaat.
Wat heb je nodig
  • 2 portobello champignons
  • 2 eieren
  • ½ tl gedroogde bieslook
  • ½ tl Keltisch Zeezout
  • ½ el zonnebloempitten
Wat moet je doen
  1. Verhit een pan met wat olie, boter of non-stick spray.
  2. Verwijder de steeltjes van de champignons en plaats de portobello's op de hoed in de pan.
  3. Tik een voor een de eieren op de rand van de pan en laat voorzichtig in de portobello glijden.
  4. Plaats een deksel over de pan zodat de eieren kunnen stollen. Dit neemt ongeveer 15 minuten in beslag.
  5. De kruiden en het zout kun je zowel tijdens als na bereiding toevoegen. Garneer met zonnebloempitten.
Serving size: 1 Calorieën: 194 Vetten: 12 Koolhydraten: 10 Eiwitten: 18
Extra
Cal: 194; v/k/e: 12g, 10g, 18g.

WIST JE AL DAT FREUD AND FRIES OOK EEN FACEBOOKPAGINA HEEFT? JE KUNT ME OOK OP INSTAGRAM VOLGEN VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


Nog meer lekkers…

Flammkuchen

Protein Flammkuchen | Freud and Fries

Kikkererwtenballen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: