Friday’s Faves ♡ #7

It has been a while.

Life got in the way. Daar kan ik lang of kort over zijn (en ik kies sowieso kort), maar ik heb in ieder geval weer een aantal favorietjes van me voor jullie klaar staan, so let’s dive into that.

Mijn favoriete love/hate oefening

fridays-faves-7-freud-and-fries

De Front Squat.

Zo killing, maar jongens, hij is heerlijk. Effectief als een Back Squat maar doordat je het gewicht voor je draagt, vraag je meer van je buikspieren en blijf je vaak ook wat meer rechtop staan. Maar het is wel een enorm lastige oefening, je kan niet zo zwaar gaan als bij de normale Squat en zeker in het begin krijg je flink wat blauwe plekken op je bovenarmen/schouders van de stang.

Wat mij betreft is het toch wel echt een aanrader. En oefening baart kunst.

Mijn favoriete boek

fridays-faves-7-freud-and-fries

Ik heb thuis verschillende boeken van Edward Rutherfurd liggen, hoewel ik moet bekennen dat ik alleen nog maar New York volledig gelezen heb. London probeer ik al tijden te lezen, maar ergens halverwege strand ik vaak en wanneer ik het boek dan uiteindelijk weer oppak, moet ik van mezelf weer vooraan beginnen.

Nou, die boeken zijn enorm dus guess what, duurt eeuwig. Maar ik vind het echt heerlijk: de geschiedenis van een stad in een soort romanvorm. Als je vervolgens nog door de stad zelf loopt, fantaserend dat al deze dingen echt zijn gebeurd… I love it.

Mijn favoriete zilvershampoo

fridays-faves-7-freud-and-fries

… die werkt.

Zoals jullie wellicht (niet?) weten, heb ik een tijdje geleden mijn haren geverfd. Soort van zilver. Grote kans dat je het ook niet weet omdat het simpelweg nauwelijks te zien is. Dag één leek het inderdaad wel wat zilver, dag twee had ik het idee dat ik alweer mijn eigen haarkleur terug had.

Dus ben ik wat aan de slag gegaan met zilvershampoos. De meesten hadden weinig resultaat, maar deze van Schwarzkopf is de eerste waarbij ik daadwerkelijk verschil zie. Nog geen wonderbaarlijke verandering, maar wel dat mijn haren langzaamaan wat meer van goud naar zilver gaan. It’s a winnerSecond place, dan (leuk, die humor).

Mijn favoriete easy-peasy recipe(asy)

fridays-faves-7-freud-and-fries

Men neme een gewone wrap of Smart wraps, besmeert die met een dikke laag tomatenpasta of -puree en kiepert daar een halve zak roerbakgroente (bij voorkeur Italiaanse groenten natuurlijk, maar feel free to choose to your liking) overheen en schuint deze unit voor 10-12 minuten de oven op zo’n 200ºC. Met kruiden nog eventueel. You’re done. Kind kan de was doen. Easy peasy, lemon squizy. Dat soort dingen. 

Wel lekker.

Mijn favoriete Youtuber

Soms stuit ik ineens op een nieuwe Youtuber en dan moet ik echt alles kijken. Zo voor Lauren Tickner. Negentien-jarig meisje, uiteraard weer uit de UK (zoals Naturally Stefanie die ik hiervoor volgde, nog steeds volg overigens) met wel een leuke manier van vloggen. Even checken dus!

MEER VAN DIT? LET ME KNOW ALS JE DIT LEUK VINDT. JE KAN ME VOLGEN OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *