Mijn favoriete afspeellijstjes in de gym

Mijn favoriete afspeellijstjes in de gym | Freud and Fries

Ik heb serieus nooit geen zin om naar de gym te gaan.

True story.

Behalve die keer een week terug wat ik ergens in een post op Instagram gooide, maar daarover wil ik alleen zeggen never date a gymboy. Alle andere keren sta ik te springen om naar de gym te gaan. Of het nu elf uur ‘s ochtends is in het weekend of zes uur ‘s avonds na mijn werk. Mijn preworkout heeft daar ook iets mee te maken, maar it’s mainly my attitude.

Die ik-ga-gewoon-heerlijk-knallen- en lekker-mijn-verstand-op-nul-attitude. Just me and the weights.

❝Just me and my music.

Dat moment waarop ik mijn rijstwafels met pindakaas en preworkout achterover heb “gegooid” en mijn JBL op mijn oren plaats, het Bluetooth-knopje indruk en de Play-knop aantik…

Music is on.

Monique is on.

Let’s go.

Als iets me motiveert om te gaan sporten, is het wel die goede portie muziek. Mijn favoriete afspeellijstjes. En die deel ik met alle liefde met je, opdat jij ook net zo hard gaat knallen in de gym als ik (and believe me, I do).

Voor net dat extra stapje, dat extra duwtje en jup, dat extra dansje (#noshame).

Take me to the gym

This is the moment

En nu jij, wat zijn jouw favorieten? LET ME KNOW!

VOLG FREUD AND FRIES (EN MIJ) OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *