Baked oats. Het is alsof ik een taartje zit te eten, recht uit de oven. Nog warm en dampend met een dikke knapperige korst. De meeste ochtenden heb neem ik er echter de tijd niet voor. Vanmorgen had ik genoeg van die tienduizenden excuses en dook ik de keuken in. Dertig minuten lang heb ik naar de oven gestaard (lees: de was opgehangen, een blogje getypt, mijn Insta gecheckt) en eigenlijk is het ook wel een uitdaging om je ontbijt uit te stellen. Vooral als je vervolgens aan tafel kunt schuiven met zo’n gebakje of zoete muffin of hoe je het noemen wilt.
Echt even een genietmomentje, of zeg ik dat tegenwoordig elke dag over elk gerecht?
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: