25 gram geraspte kaas (ik gebruikte jong belegen 30+)
1 el bieslook
Wat moet je doen
Maak de bloemkool schoon, verwijder de bladeren en snijd het onderste deel van de stam zodat het rechtop kan blijven staan.
Meng in een schaaltje de tamarindepasta, citroensap, paprikapoeder en kaneel.
Smeer de bloemkoolkop met een kwastje (of gewoon met je vingers) volledig in met de pasta.
Bestrooi met de geraspte kaas en vervolgens de bieslook.
Doe de bloemkool in een ovenschaal en plaats laag in de oven. Bak in de oven op 180ºC met alleen de bovengril aan, zo'n 40-50 minuten of tot de bloemkool van binnen gaar is.
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: