Slechts een enkeling weet het maar ik heb een grote zwakte voor hummus. Zet mij aan tafel met die bakjes en ik eigen ze me allemaal toe (met valse blikken naar degenen die vragen of ze “heeeeeel misschien even de hummus mogen?”). Soms wil ik ze ook wel verstoppen achter een zak brood (ook míjn brood) of een kuipje boter (“nee, ik heb de hummus niet gezien. Geen idee waar ‘ie is.”).
Gelukkig beperkt dit eigenaardige gedrag zich tot slechts twee maandagen per maand. Dat zijn de middagen dat ik vrijwilligerswerk doe voor Stichting Human Concern. Het komt erop neer dat alleen cliënten weten dat ik verder niet zo’n heel vrijgevig persoon ben. Vooral de rode bietenhummus is echt dikke-vette-favoriet.
Terwijl jij dit leest (dat kan vandaag of morgen zijn, daarna telt het niet meer) sta ik waarschijnlijk op de NAE- of EBZ-dag (google dat maar even) en nog meer waarschijnlijk hebben ze daar geen rode bietenhummus. So just in case… I made my own.
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: