Zoet ♡ Gevulde protein galia

Galia | Freud and Fries

Heb jij ook zo’n oma die er geen genoeg van kan krijgen om je te overladen met lekkers op het moment dat je een voet over de drempel zet? Verlaat je ook nooit zonder lege handen haar huis? Nou, ik heb ook zo’n oma. Vanaf jongs af aan konden we alles krijgen wat we wilden. Vernam ze ergens dat we gek waren op chocolate chip cookies? Het volgende weekend stond er gegarandeerd een onaangebroken verpakking in de kast. Had ze gehoord dat we Shandy dronken? Konden we ook krijgen bij opa en oma. Aten we het liefst aardappelpuree? Kregen we aardappelpuree. Maar wilde Monique dan per se die puree uit een zakje? Ja, dat kon ook al.

En wilden we het een keer niet…?

❝Dwingen doe ik niet – mijn oma

Juist. Dat is mijn oma.

Zelfs wanneer je niet meer zo vaak langs komt (shame on me), weet ze het op de een of andere manier voor elkaar te krijgen toch voor elkaar te krijgen dat ik niets tekort kom. Dus stonden vorige week mijn oom en opa op de stoep met een galiameloen.

Dank je, oma!


Protein galia
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Wat heb je nodig
  • 500 gram (half stuk) galiameloen
  • 225 gram magere kwark
  • 10 gram whey (bijvoorbeeld Impact Whey (My Protein) of Whey Perfection (Body en Fitshop)) (ik gebruikte Berry Blast)
  • Toppings naar keuze (bijv. bevroren bosvruchten of cacao nibs)
Wat moet je doen
  1. Maak de galiameloen schoon door de pitjes en draden te verwijderen.
  2. Meng de kwark met whey (caseïne kan ook, dan wordt het wat dikker) en schep dit vervolgens in de galiameloen.
  3. Maak af met toppings naar keuze.
Serving size: 1 Calorieën: 340 Vetten: 2 Koolhydraten: 42 Vezels: 3 Eiwitten: 35
Extra
Cal: 340; v/k/e/vez: 2g, 42g, 35g, 3g.

WIST JE AL DAT FREUD AND FRIES OOK EEN FACEBOOKPAGINA HEEFT? JE KUNT ME OOK OP INSTAGRAM VOLGEN VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


Dit vind je vast ook lekker…

Snickers ballen

Oreo bliss balls

Oreo bliss balls | Freud and Fries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: