Zoet ♡ Protein fluff voor hele luie mensen

Protein fluff voor hele luie mensen | Freud and Fries

Dit is een post over wat voor een ongelofelijk lui wezen ik ben. Maar dat geldt eigenlijk vrijwel voor elk recept hier, to be honest.

Wanneer ik vreselijk veel zin heb in protein fluff maar vreselijk weinig zin of tijd heb om tien minuten te wachten (ja, zo erg is het soms), maak ik deze luie versie van protein fluff. Wat eigenlijk geen fluff is maar wel lekker en alle ingrediënten bevat van een goede fluff.

Ik heb mezelf menigeen bevroren maag gegeten aan deze eiwitrijke zoete snack en vaak beland ik rillend en trillend in bed van de kou, want ja, ik eet dit dus ook gewoon in de winter. Maar hey, het was het altijd waard.

Protein fluff voor hele luie mensen | Freud and Fries

Protein fluff voor hele luie mensen
5.0 from 1 reviews
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Mix alle ingrediënten (jawel, that's it) in een schaaltje.
Serving size: 1 Calorieën: 159 Vetten: 0 Koolhydraten: 15 Vezels: 5 Eiwitten: 20
Extra
Cal: 159; v/k/e/vez: 0g, 15g, 20g, 5g.

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


En wanneer je je dan minder lui voelt…

Hoe maak je protein fluff?

Hoe maak je protein fluff? | Freud and Fries

En wat protein fluff recepten…

Oreo protein fluff

Oreo Protein Fluff | Freud and Fries

Rainbow protein fluff

Rainbow protein fluff | Freud and Fries

2 reacties op “Zoet ♡ Protein fluff voor hele luie mensen”

  1. Laura schreef:

    Hahaha.. Zo herkenbaar! Ik ben nogal fluff addicted (lees: minstens 4x in de week maak en eet ik een bak). En als ik echt lui ben en bovenstaand recept je wil maken, dan pak ik vaak toch nog de staafmixer en handmixer omdat fluff gewoon nóg lekkerder is dan alles los. Ik maak m’n fluff trouwens met kwark en water(of amandelmelk ipv water) en dat gaat ook prima! Dankjewel voor al je leuke inspiratie voor variatie op mijn ultieme avond (en anytime) snack!

    • Monique schreef:

      Join the fluff-addicted-club! Wat enorm leuk om te horen, Laura, dat het bij jou zo is aangeslagen en je het zo lekker vindt (al geloof ik nog steeds niet dat het echt anders kan hihi). Met kwark, die heb ik nog nooit geprobeerd, merk je een verschil met bijv. melk of alleen water? Nieuwe smaken en variaties, woehoe, anytime!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: