Dit is een post over wat voor een ongelofelijk lui wezen ik ben. Maar dat geldt eigenlijk vrijwel voor elk recept hier, to be honest.
Wanneer ik vreselijk veel zin heb in protein fluff maar vreselijk weinig zin of tijd heb om tien minuten te wachten (ja, zo erg is het soms), maak ik deze luie versie van protein fluff. Wat eigenlijk geen fluff is maar wel lekker en alle ingrediënten bevat van een goede fluff.
Ik heb mezelf menigeen bevroren maag gegeten aan deze eiwitrijke zoete snack en vaak beland ik rillend en trillend in bed van de kou, want ja, ik eet dit dus ook gewoon in de winter. Maar hey, het was het altijd waard.
Hahaha.. Zo herkenbaar! Ik ben nogal fluff addicted (lees: minstens 4x in de week maak en eet ik een bak). En als ik echt lui ben en bovenstaand recept je wil maken, dan pak ik vaak toch nog de staafmixer en handmixer omdat fluff gewoon nóg lekkerder is dan alles los. Ik maak m’n fluff trouwens met kwark en water(of amandelmelk ipv water) en dat gaat ook prima! Dankjewel voor al je leuke inspiratie voor variatie op mijn ultieme avond (en anytime) snack!
Join the fluff-addicted-club! Wat enorm leuk om te horen, Laura, dat het bij jou zo is aangeslagen en je het zo lekker vindt (al geloof ik nog steeds niet dat het echt anders kan hihi). Met kwark, die heb ik nog nooit geprobeerd, merk je een verschil met bijv. melk of alleen water? Nieuwe smaken en variaties, woehoe, anytime!
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Hahaha.. Zo herkenbaar! Ik ben nogal fluff addicted (lees: minstens 4x in de week maak en eet ik een bak). En als ik echt lui ben en bovenstaand recept je wil maken, dan pak ik vaak toch nog de staafmixer en handmixer omdat fluff gewoon nóg lekkerder is dan alles los. Ik maak m’n fluff trouwens met kwark en water(of amandelmelk ipv water) en dat gaat ook prima! Dankjewel voor al je leuke inspiratie voor variatie op mijn ultieme avond (en anytime) snack!
Join the fluff-addicted-club! Wat enorm leuk om te horen, Laura, dat het bij jou zo is aangeslagen en je het zo lekker vindt (al geloof ik nog steeds niet dat het echt anders kan hihi). Met kwark, die heb ik nog nooit geprobeerd, merk je een verschil met bijv. melk of alleen water? Nieuwe smaken en variaties, woehoe, anytime!