Saturday’s Spotlight #8 ♡ Protein Fluff

Protein fluff 8 | Freud and Fries

Jaaaaaaa! Zoveel protein fluffs to choose from maar vandaag houd ik het bij een overzichtelijke vier. Jullie blijven het maar maken en I love it! Overigens, als je andere recepten van m’n blog maakt en de #freudandfries-tag gebruikt maak je natuurlijk ook kans om in de spotlights te komen staan!


Lucianne (@_lucyshealth), wie overigens een geweldig leuke feed heb ontdek ik zojuist, maakte een flinke pot vol protein fluff met een combinatie van caseïne, banaan, kokosmelk, pindapoeder, karamelsaus en geweldige toppings. Ik geloof het meteen als ze zegt dat het beter is dan ijs!

Mandy (@fitmandynl) heeft zo te zien in haar leven al flinke stappen gemaakt en de volgende was: een nieuwe keukenmachine. Ja, soms maakt het wel een beetje uit welk apparaat je gebruikt om je fluff te “bouwen”. Hoewel het zeker mogelijk is met een blender (check bijvoorbeeld hier) zou ik je altijd aanraden, als je het geld ervoor over hebt, deze Philips HR7777/00 te bestellen!

Ook Marloes (@mpgvdlinden) maakte een mooie roze fluff (dat zijn de favorieten, als ik Insta mag geloven). Goed gelukt, zo te zien, een mooie dikke massa!

Jolanda (@jojootje) maakt een “goed te beuken” (ghehe) protein fluff die JAWEL op z’n kop te houden is en geen belletjes heeft. Ofwel: de echte. Heerlijk met verse aardbeitjes, YUM!


OOK IN DE PICTURE KOMEN? TAG ME OP SOCIAL MEDIA EN VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Eén reactie op “Saturday’s Spotlight #8 ♡ Protein Fluff”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *