Dat was dus het eerste wat ik dacht toen mijn refeed zich aankondigde. En natuurlijk ging ik, foodie als ik ben, mijn eigen deeg maken. Met al mijn foodiemind-kennis en -wijsheid zou dat peanuts moeten zijn. Zou dat moeten zijn, maar je begrijp het al: dat was het niet. Poging één, twee en drie kon ik nog wijden aan verkeerde instructies op de zak flatbread mix van My Protein, maar poging vier – iets met gist en havermout – werd ook al geen mooi elastische bal.
So, I played it safe en haalde een stapel meergranen tortilla wraps bij de supermarkt. Niets mis met een goed belegde tortizza, toch?
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: