Friday’s Faves ♡ #6

Daar is ‘ie weer: mijn vrijdagse favorietjes! Deze keer over mijn favoriete (en enige) activity tracker, diepvriesfruit (lekker random, niet?), favoriete whey smaak (van deze week) en natuurlijk weer een vlogger “in the spotlights“!

Mijn favoriete activity tracker

Friday's Faves #6 | Freud and Fries

Tegenwoordig zie ik regelmatig allerlei nieuwe (sport)horloges voorbij komen. Hartstikke prima, want het betekent dat er meer keuze is en dus meer concurrentie op de markt en bedrijven weer méér hun best moeten doen om de beste van de beste te maken.

En toch zweer ik gewoon bij mijn “oude, vertrouwde” Fitbit. Een simpele band met een kleine display waarop je met een enkele beweging (of een tikje of klikje) de tijd (want heuj, horloge!) en datum kunt zien. Daarnaast natuurlijk je stappen, hartslag, afstand, verbrande kilocalorieën en hoeveelheid trappen die je gelopen hebt. Ik heb ook de wekker aanstaan (altijd op 21.50 en 06.20 uur) die me er subtiel aan herinnert wanneer ik mijn bed in en uit moet (of ehh, zou moeten. Wellicht moet ‘ie bij mij iets minder subtiel zijn, woeps!) en natuurlijk heeft de Fitbit een timer.

Ik moet toegeven dat ik soms het bandje wat vervelend vind zitten, dat ‘ie als het ware wat “plakt”, maar dan doe ik hem even wat wijder en later weer strakker (does that make sense?). Maar het is vooral gewoon een simpel ding, geen huge horloge, en ik houd wel meer van die subtiele accessoires.

Wat jij? Draag jij een activity tracker of sporthorloge en wat is jouw favoriet?

Mijn favoriete whey

Body en Fit scoort deze keer! Lekkerste whey-smaak van het moment is de Peanut Butter. En dat is raar, believe me, want ik had echt een hekel aan die smaak. Maar eens een hele pot gekocht, die stond een lange tijd ergens in een kast, en omdat ik mijn geld ook niet wil weggooien (en niemand hem van me wilde overnemen), besloot ik me er toch aan te wagen. De smaak doet me nog steeds niet denken aan pindakaas maar ik vind wat-de-smaak-toch-is opeens verslavend lekker.

Is het cognitieve dissonantie of is it real? Hoe dan ook, ik kan nu écht oprecht genieten van die Peanut Butter Whey. Heerlijk door mijn morning coffees, aanradertje dus!

Mijn favoriete diepvriesfruit

Friday's Faves #6 | Freud and Fries

Ik ga er altijd vanuit dat iedereen hier wel bekend mee is, maar zo niet: ga je diepvriesfruit bij de Lidl halen. Grote zakken aardbeien, frambozen en bosvruchten voor slechts €2,99 en in de zomer hebben ze ook een tropische zak (met kiwi, mandarijn, druiven en nog wat meer) in de schappen (ehh, vriezer) liggen. Op het moment hebben ze ook weer iets nieuws: Aziatisch fruit. Lychee/papaya en mango/ananas voor €1,99. Stukken beter dan die kleine pakjes die ze bij de Albert Heijn (alhoewel ik ook graag diepvries blauwe bessen insla), Jumbo of andere A-supermarkt verkopen!

Dus: DIKKEVETTETIP!

Mijn favoriete vlogger

Eigenlijk was dit al mijn favoriete vlogger voordat ik überhaupt wist wat vloggen was. Michael Kory volgde ik al jaren terug, niet per se om zijn vlogs maar voornamelijk om zijn recepten. Toen ik nog net kwam kijken in de wereld van macro’s en eiwitpoeders stuitte ik op zijn Youtube-kanaal en alle receptvideo’s bekeken. Deze week schoot zijn naam me weer te binnen en ben ik opnieuw gaan zoeken. Deze jongeman is inmiddels ook weer een stuk verder gegroeid (online en fysiek, hehe) en ik ben weer een paar uur kijkplezier verder.

En leuk is dat hij dus echt nog niet zo lang geleden ook een protein fluff recept heeft geplaatst!

Eén reactie op “Friday’s Faves ♡ #6”

  1. Lucy schreef:

    Ik ben ook fan van de Fitbit. Sinds een paar maanden zijn mijn man en ik overstapt van de Fitbit Charge naar de Fitbit Blaze. Deze kan net even meer en er zit een hartslagmeter op. Ik ben er erg blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *