Review ♡ Telefoonhoesjestore.nl

review-telefoonhoesjestore-freud-and-friesJe hebt van die mensen die voortdurend op hun telefoon zitten te loeren tussen sets. Nog even updaten hoe het de afgelopen week met 500+ Facebook-vriendjes is gegaan, een conflict oplossen met de vriendin, een uitgebreid verhaal typen voor onder je nieuwe Instagramfoto. Ik bén dat meisje in de sportschool dat tussen sets op haar telefoon zit te loeren.

Maar hear me out, dat doe ik precies in de tijd dat ik normaal gesproken ook zou wachten tot de volgende set. Het is tijdverdrijf omdat voor me uit staren ook niet altijd het leukst is. Of ik heb mijn timer lopen, zodat ik vooral in de gaten moet houden wanneer ik weer mag (wat verandert in moet, zo tegen het eind van mijn sets). Ik ben het meisje dat in de sportschool rondloopt met haar telefoon, ja, en die aan het eind van haar sessie nog snel (lees: een halfuur lang of zo) tracht een goede gymselfie te maken, eindigt met een stuk of 100 foto’s en in pure wanhoop dan maar besluit dat er toch ergens wel íets bij moet zitten, toch?

review-telefoonhoesjestore-freud-and-fries

Terwijl mijn telefoon zo belangrijk voor me lijkt is, ga ik er soms mee om alsof het een prop papier is. Ik gooi ‘m hier, ik gooi ‘m daar.

Oeps, bijna tegen een dumbbell aan. 

Toen ik een aantal weken geleden werd benaderd door Telefoonhoesjestore.nl leek dat een geschenk uit de hemel, gezien mijn telefoon nog altijd dezelfde naakte versie was zoals ik ‘m gekocht had. Ik moet eerlijk bekennen dat het met wat scepticisme was, want ik was ruim een half jaar daarvoor ook al benaderd en zat nog altijd op dát pakketje te wachten. Maar een collega pakte het op en binnen no-time lag er iets in mijn brievenbus.

Twee producten naar keuze, een iPhone-hoesje (hier vind je de iPhone 7 hoesjes) en een setje met lensjes to step up my Instagram-game. Bevallen ze me goed?

review-telefoonhoesjestore-freud-and-fries

Het telefoonhoesje

Omschrijving: Het kunstlederen bookcase hoesje voor de iPhone 5 / 5S beschermt uw smartphone op robuuste wijze.

Ik ben gegaan voor een booktype case omdat ik op deze manier mijn pasjes makkelijk kwijt kan en bovendien mijn scherm bescherm. Vrijwel meteen was ik verkocht bij het zien van het Koffie en Koekjes-hoesje, want hallooooo, schattig!

In gebruik: het kostte me iets moeite om mijn telefoon in het hoesje te stoppen en even was ik bang dat het niet paste, maar dat bleek gelukkig misplaatste angst. Mijn pasjes (uiteraard mijn Basic-pas, mijn tweede sportpas en mijn OV-kaart) passen prima in het hoesje zonder dat de boel uitscheurt of te bulky wordt. De magneet werkt ook nog steeds. Wel moet ik erbij zeggen dat het hoesje al wel een beetje aan het verslijten is. Met name de sluiting begint een beetje “af te brokkelen”, al kan dat natuurlijk komen omdat ik zo eens in de vijf minuten mijn telefoon open woeps. De buitenkant blijft echter wel onaangedaan en geloof me, ik gooi die telefoon nog steeds op de grond.

review-telefoonhoesjestore-freud-and-fries

Lenskit: macro, fisheye, zeer wijde lens

Omschrijving: Deze 3-in-1 Lens kit bevat een Fish Eye lens, macro lens en zeer wijde lens. Een handig hulpstuk voor het maken van geweldige foto’s met uw smartphone!

In gebruik: het was sowieso leuk om met deze lensjes te spelen; ik was dan ook meteen enthousiast bij ontvangst. De lenzen zijn makkelijk op te zetten met een klemmetje dat je voor het oog van je camera plaatst. Je vindt de lensjes op de Accessoires-pagina.

Het was eerst wel even zoeken wat precies de macro was en wat de zeer wijde lens. Want die macrolens, dat is echt serieuze macro. Ofwel, je moet je telefoon praktisch in het te fotograferen voorwerp stoppen om het scherp in beeld te krijgen. Een goed vergrootglas is het dus wel, maar voor foodpics niet zo ideaal, tenzij je graag een close-up wilt van de bolletjes op je broccoliroosjes. Jep, van zó dichtbij. De zeer wijde lens is wat meer gelijk aan mijn eigen camera, al is ‘ie naar mijn idee iets scherper, dus wel fijn voor foto’s. De fisheye lens heb ik zelf nog niet echt gebruikt omdat ik gewoon niet weet waar ik dan foto’s van moet maken. Deze is wat minder ideaal voor wat ik op mijn Instagram-account zet, maar komt wellicht nog wel van pas.

review-telefoonhoesjestore-freud-and-fries

Foto: normale lens

review-telefoonhoesjestore-freud-and-fries

Foto: extra wijde lens

review-telefoonhoesjestore-freud-and-fries

Foto: macrolens

review-telefoonhoesjestore-freud-and-fries

Foto: fish eye lens

Het nadeel bij de lensjes is dat het in combinatie met mijn hoesje niet echt werkt. Als je het klemmetje dan voor het oog plaats zie je de randen en kan je dus niet het volledige scherm gebruiken.

MEER REVIEWS? VOLG FREUD AND FRIES (EN MIJ) OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *