Review ♡ Clean Protein Bars

Review- Clean protein bars | Freud and Fries

Geschiedenis en aardrijkskunde. Ik weet niet zeker of deze tot mijn favoriete vakken behoorden maar in ieder geval waren het wel een van de meest interessante vakken. Niet alleen door de lesstof maar ook de leraar speelde daar een rol in. Van de Veerdonk, zo heette mijn aardrijkskundeleraar. Hij was speciaal, kan ik wel zeggen, die man in zijn bruine ribfluwelen broek en bijpassend colbert. Hij was speciaal omdat hij zomaar van aardlagen naar vogels naar de verschillende soorten wolken kon gaan.

Dat noem ik talent. Een ander noemt het misschien hak-op-de-tak. Ik vind talent leuker klinken.

Je wist nooit zeker waar het die dag over zou gaan. Ja, het boek kon best zeggen dat we het over de topografie van Nederland zouden hebben maar meneer Van de Veerdonk dacht daar misschien wel anders over. Alhoewel ik niet zeker weet of we het werkelijk wel eens over de topografie van Nederland hadden aangezien al mijn vakken Engelstalig waren en daar qua inhoud ook vaak op aangepast.

Zelf kan ik ook behoorlijk van hak-op-de-tak springen. Het is geen toeval dat ik het een talent noem.

Meestal zit er echter wel een ezelbruggetje in mijn verhaal. Een logica. Al zit dat soms meer in mijn hoofd dan dat een ander het doorheeft. Het ezelbruggetje van vandaag? Aardlagen.

Review- Clean protein bars | Freud and Fries

Want waar een ander denkt “heuj, een reep,” denk ik “heuj, check dat reliëf.” Misschien niet letterlijk zo, maar serieus, check de opbouw van deze reep. Is dit niet ongelofelijk awesome? Waar de Quest bar en menig andere eiwitreep gewoon een homp whatyoucallit is, ziet de Clean protein bar er best gaaf uit. En al helemaal de Almond Cookie Dough reep.

Maar, het draait uiteindelijk allemaal niet hoe de reep eruitziet. Leuk, maar niet van het allergrootst belang. So let’s get down to business.

Review- Clean protein bars | Freud and Fries

Clean protein bar review

✔ Geur? Het eerste wat opvalt wanneer je de verpakking openrukttrekt is de cookie dough geur. Niets chemische verpakkingsgeur. Dit is the real deal en daar krijg je honger van. Shit. Ik was van plan de repen mindful te eten maar dat wordt niets zo. Oké, ik probeer het wel bij reep twee. Of drie. ✔ Textuur? Godzijdank zijn de repen enorm taai. Of niet godzijdank. Voor wie gewend is een Quest bar te eten, ik neem aan dat jullie (en ik dus ook) al in het bezit zijn van een stel vlijmscherpe tanden en hier dus geen enkele moeite mee hebben. Anders, ja, deze bars zijn behoorlijk taai. Dit is geen Smart bar die je binnen enkele seconden naar achter hebt gedrukt. ✔ Smaak? De smaak is écht goed. Ik postte deze bar al eerder op Instagram en niets dan lovende reacties. Daar sluit ik me bij aan. Het smaakt echt naar cookie dough wat deze bar niet alleen een eiwitrijke maar ook echt lekkere snack maakt. ✔ Macro’s? Per reep 19,7 gram eiwitten, slechts 179 calorieën en tegelijkertijd enorm vullend (alleen al doordat je het niet zomaar weg gekauwd krijgt). Perfect dus voor de snelle trek, vlak voordat je naar de gym gaat of juist als je ervan terug komt. That choice is yours.

Review- Clean protein bars | Freud and Fries

De Clean protein bar koop je bij Bodyenfitshop (check link).

Receptideeën met de Clean protein bar:

WIST JE AL DAT FREUD AND FRIES OOK EEN FACEBOOKPAGINA HEEFT? JE KUNT ME OOK OP INSTAGRAM VOLGEN VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *