De Hemelse Kwarkbollen van Rosa van Rensch heb ik inmiddels al verschillende keren voorbij zien komen op allerlei social media. Dus toen ik afgelopen vrijdag een etentje gaf, leek het me hoog tijd ze eens zelf uit te proberen. Maar Monique zou Monique niet zijn als ze niet haar eigen draai gaf aan dit recept en zo ontstonden de Winterse Protein Kwarkbollen! Met extra eiwitjes en een lekkere winterse touch (want tja, het is winter, hè).
Oh, alleen de geur al, héérlijk! Deze kwarkbollen zijn extra lekker door de toevoeging van stoofpeertjes in combinatie met de Winter-versie van Optimel kwark.
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: