Hartig ♡ Pizza wrap muffins

Pizza wrap muffins | Freud and Fries

Gisterenavond organiseerde ik een etentje. Niet iets wat ik dagelijks doe (meestal eet ik mijn gerechten gewoon zelf op), maar het was een laat bedankje aan wat familie (en familie van familie) voor het meehelpen bij mijn verhuizing ruim een halfjaar geleden. Goed excuus (but do I need one?) om de keuken in te duiken en los te gaan op allerlei recepten die vlak ervoor in mijn hoofd waren gesprongen. Ja, dat overkomt me regelmatig.

Deze pizza wrap muffins waren een van de gerechten die ik met trots op tafel neerzette, wat een tof idee (al zeg ik het zelf). En ook gewoon zo lekker eenvoudig! Stay tuned voor de overige recepten die de komende dagen online komen en vergeet niet je eigen pizza wrap muffins te maken. Ik ben benieuwd naar de variaties die jullie hierop hebben.

Pizza wrap muffins | Freud and Fries

 

Pizza wrap muffins | Freud and Fries


Pizza wrap muffins
Print
Door:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 12
Wat heb je nodig
 • 4 tortilla wraps (meergranen)
 • Tomatensaus
 • 6 cherrytomaatjes
 • 96 gram pizzakaas (8 gram per pizza wrap muffin)
 • Basilicum
Wat moet je doen
 1. Haal met een glas of koekjesvorm (ik gebruikte zelf mijn 1-cup-maat, die was 8,5 cm) 12 ringen uit de tortilla wraps.
 2. Doe de wraps in de muffinvorm.
 3. Giet een bodem tomatensaus in elke wrap.
 4. Snijd de cherrytomaatjes in halve partjes en doe een cherrytomaatje in elke pizza wrap muffin.
 5. Strooi de pizzakaas erover en voeg wat basilicum toe.
 6. Bak de pizza wrap muffins 15 minuten in de oven op 180ºC.
Serving size: 1* Calorieën: 57 Vetten: 2 Koolhydraten: 6 Vezels: 0 Eiwitten: 3
Extra
* Ruwe schatting van macro's per pizza wrap muffin:
Cal: 57; v/k/evez: 2g, 6g, 3g, 0g.

VOLG FREUD AND FRIES (EN MIJ) OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM!


Meer pizza…

Tortizza

Tortizza met kip, mosterd en geitenkaas | Freud and Fries

Flammkuchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: