Enkele weken terug stond ik met mijn soon-to-be collegaatjes in Veldhoven bij op de SAP-cup. Dat is op zichzelf al een supergaaf gegeven – zowel het feit dat het soon-to-be collegaatjes waren als het aanwezig zijn bij de cup – maar extra leuk doordat ik als ware fangirl op Instagram-quest kon.
❝Hey, die ken ik! Die volg ik op Instagram,
was een veelgehoorde uitspraak. Niet alleen door mij, maar gelukkig ook door mijn collega’s. Ik heb me goed vermaakt bij het powerliften maar waarbij ik echt mijn ogen uitkeek was bij Bikini Fitness. Niet om de gespraytande dames op het podium te zien staan, sommige zo trillend dat we ons afvroegen of ze het tot het eind zouden volhouden, maar vooral om die paar personen die ik kende.
Toen ik uiteindelijk, we stonden net op om terug naar huis te gaan, Janne zag lopen, vergat ik plotsklaps mijn reisgenoten en stormde ik (als het ware) op haar af. Nee nee, niet voor een handtekening, Janne had ik al wel vaker gesproken – alleen nog niet in real life. Yay, mijn dag was helemaal goed (extra goed, moet ik zeggen, mijn dag was al helemaal goed). Vervolgens moest ik met een bijna lege telefoonaccu op zoek naar de jongens maar het was het natuurlijk allemaal waard.
Anyway, toen ik gisteren deze tortizza op Instagram zette en Janne naar het recept vroeg, kon ik niet anders dan hem vandaag online zetten. Ook al moest ik daarvoor om zes uur opstaan (en om mijn kast nog snel even te schilderen, ook dat) omdat ik vandaag een dagje doorbreng in Leiden. It’s all for the good cause, y’know.
Aaaaaaaaah wat een LIEVE blog, en wat suf ik lees ‘m nu pas in z’n geheel! Ik ga nu proberen t recept enigszins te volgen, maar heb geen mozzarella in huis 🙁 Maarrrr ga wel wat moois proberen te maken van mijn overgebleven wraps.. Die mosterd klinkt op één of andere manier heel lekker namelijk!
En überhaupt, een wrappizza, tortizza, hoe je t ook noemen wilt, is natuurlijk epic. Je hoort nog. Wel jammer overigens, dat ik nog niet belangrijk genoeg ben voor een handtekening. :’) xxx
Woeeee Janne! Ja, die mosterd is echt een uitvinding, héérlijk op pizza! En natuurlijk ben je belangrijk genoeg voor een handtekening; de volgende keer WIL ik ‘m, ja! 😉 Liefs xx
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Aaaaaaaaah wat een LIEVE blog, en wat suf ik lees ‘m nu pas in z’n geheel! Ik ga nu proberen t recept enigszins te volgen, maar heb geen mozzarella in huis 🙁 Maarrrr ga wel wat moois proberen te maken van mijn overgebleven wraps.. Die mosterd klinkt op één of andere manier heel lekker namelijk!
En überhaupt, een wrappizza, tortizza, hoe je t ook noemen wilt, is natuurlijk epic. Je hoort nog. Wel jammer overigens, dat ik nog niet belangrijk genoeg ben voor een handtekening. :’) xxx
Woeeee Janne! Ja, die mosterd is echt een uitvinding, héérlijk op pizza! En natuurlijk ben je belangrijk genoeg voor een handtekening; de volgende keer WIL ik ‘m, ja! 😉 Liefs xx