Breakfast ♡ Overnight ontbijtkoek

Overnight ontbijtkoek | Freud and Fries

Vorige week zagen jullie al de chocolade-kaneel breakfast cookie (ontbijtkoek) voorbij komen. Hét koekje dat je als ontbijt kan nemen en niet hoeft te bakken. Je doet de ingrediënten simpelweg bij elkaar, gooit het op een bord et voilà: KOEK ALS ONTBIJT!

Nu wil je er misschien je eigen variatie op maken en dat kan…!

Ik heb nu voor je het basisrecept, zodat je gemakkelijk aan de slag kan met je eigen combinaties. Wat voor een overnight ontbijtkoekje zou jij maken?


Breakfast ♡ Overnight ontbijtkoek
Print
Door:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 1
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Verwarm de appel in de magnetron (ongeveer 1 minuut) tot je het makkelijk kunt pureren. Doe de zacht geworden appel met de courgette in een kleine keukenmachine en maal fijn.
  2. Doe nu alle ingrediënten samen in een schaaltje en meng goed.
  3. Verspreid het beslag over een ondiep bord en maak eventueel af met toppings (kan ook de volgende dag).
  4. Laat een nacht lang in de koelkast staan en enjoy in de ochtend!
Serving size: 1 Calorieën: 457 Vetten: 16 Koolhydraten: 49 Vezels: 6 Eiwitten: 29
Extra
Totale recept:
Kcal: 457; v/k/e/vez: 16g, 49g, 29g, 6g.

VOLG FREUD AND FRIES OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN!


Nog meer ontbijtideeën…

Zoats

Zoats & zeggs | Freud and Fries

Silver dollar pancakes

Protein Snickers ontbijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: