Vorige week zagen jullie al de chocolade-kaneel breakfast cookie (ontbijtkoek) voorbij komen. Hét koekje dat je als ontbijt kan nemen en niet hoeft te bakken. Je doet de ingrediënten simpelweg bij elkaar, gooit het op een bord et voilà: KOEK ALS ONTBIJT!
Nu wil je er misschien je eigen variatie op maken en dat kan…!
Ik heb nu voor je het basisrecept, zodat je gemakkelijk aan de slag kan met je eigen combinaties. Wat voor een overnight ontbijtkoekje zou jij maken?
Verwarm de appel in de magnetron (ongeveer 1 minuut) tot je het makkelijk kunt pureren. Doe de zacht geworden appel met de courgette in een kleine keukenmachine en maal fijn.
Doe nu alle ingrediënten samen in een schaaltje en meng goed.
Verspreid het beslag over een ondiep bord en maak eventueel af met toppings (kan ook de volgende dag).
Laat een nacht lang in de koelkast staan en enjoy in de ochtend!
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: