De winter was voor stomende havermoutjes in de ochtend en koppen hete thee, maar nu ik mijn winterjas eindelijk heb weggestopt, crave ik in de ochtend toch echt naar iets koelers. Met het stijgen van de temperaturen, daalt mijn behoefte aan pannetjes op het vuur of schaaltjes in de magnetron. Tijd voor iets nieuws.
Tijd voor de smoothiebowl.
Een smoothiebowl is volgens mij niet veel anders dan een mix van bevroren fruit met melk, gemixed tot een soort ijssubstantie. Eigenlijk is het in mijn ogen niet veel anders dan een protein fluff, zonder het fluffproces. Dus ik maakte mijn eigen variant, zoals ik proteïne ijs zou maken.
Heerlijk in de ochtend – maar ook zeker als dessert of laatste avondsnack – en doordat het zo laag in calorieën is, kan je er nog eens flink wat toppings op gooien (of in ieder geval, dat doe ík dan).
HAPPY SUMMER DAYS!
Dit recept vind je ook op de website van My Protein. Check The Zone voor meer van mijn recepten geschreven onder Little Protein Chef.
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Is dit ongeveer zoals je beroemde protein fluff?
Ja zeker, Iris! Eigenlijk gewoon zonder het fluff-gedeelte. 😉