Drank ♡ Banana Protein Smoothie

Banana Protein Smoothie | Freud and Fries

Tegenwoordig begin ik elke ochtend met een enorme smoothie (denk maar aan de grootte van een blender, maar jullie wist natuurlijk al dat ik veel naar binnen kan werken #proteinfluffQueen). Mijn smoothies zijn elke keer anders, maar ik krijg ook mijn favorietjes.

Uiteraard zijn dat JUIST de ingrediënten die Zwier níet in mijn voedingsplan heeft staan, maar ach, iets met “you only live once” en “soms mag je best even een beetje genieten”? En met soms bedoel ik wel wat vaker dan soms.

Met alle plezier deel ik dit recept natuurlijk, want ECHT, geloof me (ik ben wel steeds vaker in capitals aan het praten, geloof ik #schreeuwlelijk #beetjewel), dit is echt goe-hoed!


Banana Protein Smoothie
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1*
Wat heb je nodig
  • 2 bakjes ijsklontjes
  • 100 gram bevroren banaan (het liefst al in stukjes gesneden)
  • 27 gram chocolade Micellar Casein (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop))
  • ½ blender vol kokend water
  • ½ blender vol kraanwater
Wat moet je doen
  1. Vergeet eerst niet even mijn "tip" in de notities te lezen hieronder!
  2. Mik alle ingrediënten in een blender en blenden maar!
Serving size: 1* Calorieën: 182 Vetten: 0 Koolhydraten: 21 Vezels: 3 Eiwitten: 23
Extra
Cal: 182; v/k/e/vez: 0g, 21g, 23g, 3g.

Opmerking bij het water:
Ik vul altijd ongeveer de helft van mijn blender met gekookt water om te voorkomen dat ik uiteindelijk eindig met een halve kan gecrushed ijs. De rest vul ik dan aan met koud (kraan)water omdat anders mijn smoothie lauw/warm wordt. Ik heb minder heet water geprobeerd maar dan krijg je een halve bevroren smoothie (als een slush). Dus voor mij is dit echt de beste combi.

* Ik drink deze hele kan ‘s ochtends leeg maar je kunt er ongeveer drie glazen uit halen.

MEER RECEPTEN? HOUD FREUD AND FRIES IN DE GATEN VIA FACEBOOK EN INSTAGRAM!


Meer shakes vind je hier…

Zomerse eiwitshake

Pink & Green ontbijtshakes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: