Drank ♡ Zomerse eiwitshake

Zomerse eiwitshake | Freud and Fries

Ik weet niet hoe dat voor jullie is maar wanneer het warm weer is, heb ik een stuk minder honger en zin om te eten. Normaal lijk ik aan een stuk door te eten, wanneer het echt warm is kan ik uren zonder. Wat niet wil zeggen dat mijn lichaam uren zonder kan.

En nu er een hittegolf in de aantocht is (are you kidding me, 40ºC?! How will I survive?) is het geen slecht idee alvast maatregelen te treffen.

Die vitamine D, daar zit het wel goed mee (al is het te betwijfelen of je wel zo lang in de zon moet blijven), maar doe nog maar wat extra C’tjes.

Om het me je wat makkelijker te maken stopte ik ze in een glas. Verstopt in jouw eiwitshake, als je wilt! Want ondanks het warme weer willen we wel gaan knallen in de sportschool, right? Ik in ieder geval wel! Dat extra zweet vul ik wel aan met extra water.

Deze zomer eiwitshake is overigens ideaal als zowel dorstlesser, vitaminebooster en om ervoor te zorgen dat jij je dagelijkse eiwitten binnenkrijgt. Qua smaak kun je natuurlijk variëren naar wens maar ik koos omdat het zo lekker tropisch warm gaat worden voor sinaasappel-kokos. Aw yisss!

Zomerse eiwitshake | Freud and Fries

Ben jij al klaar voor het zomerse weer? Hoe ga jij zaterdag doorkomen? Laat het me weten hoor, ik hoor het graag! En tips zijn welkom.

Zomerse eiwitshake
5.0 from 1 reviews
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Deze zomerse eiwitshake voorziet je zowel van de nodige vitamines als eiwitten en is een heerlijke dorstlesser op een warme dag.
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Snijd de sinaasappels door midden en pers uit (het liefst met een citruspers).
  2. Voeg de whey eraan toe en schud (in een shakebeker) of roer of gebruik een mixer (extra romig).
  3. Schenk in een glas en voeg eventueel nog wat geraspte kokos toe ter garnering.
Calorieën: 305 Vetten: 3 Koolhydraten: 45 Eiwitten: 27
Extra
Cal: 305; v/k/e: 3g, 45g, 27g.

WIST JE AL DAT FREUD AND FRIES OOK EEN FACEBOOKPAGINA HEEFT? JE KUNT ME OOK OP INSTAGRAM VOLGEN VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


Check hier voor meer van je favoriete drankjes…

Hot protein cocao

Pink & Green ontbijt shakes

2 reacties op “Drank ♡ Zomerse eiwitshake”

  1. Maaike schreef:

    Wat een leuke snelle variatie op een gewone shake. Ik drink ‘m liefst ijskoud dus geserveerd met een ijsklontje erin. Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: