Drank ♡ Protein frambozen frappuccino

Protein frambozen frappuccino | Freud and Fries

Zelfs op dagen dat ik niet hoef te werken en zelfs niets te doen heb (lees: wanneer ooit?), heb ik een ochtendriedeltje. Mijn ochtendroutine. Het is niet dat ik totaal in de war raak wanneer ik me daar niet aan houd maar gewoontegedrag gaat nu eenmaal makkelijker en sneller dan ongewoon gedrag.

Mijn ochtendroutine kan overigens nog al eens verschillen. Om de zoveel tijd verandert het hele patroon, ik pas het aan naar behoefte en houd me hieraan vast tot ik weer iets beters vind. Gewoontes moet je nu eenmaal soms verbreken, hoe moeilijk dat ook kan zijn.

De routine die zich op dit moment elke ochtend afspeelt in mijn appartement is voor mijn doen behoorlijk ongewoon. Ik zal je vertellen waarom.

Mijn ontbijtroutine

Wanneer ik wakker word besteed ik mijn eerste kostbare ontwaakmomenten aan het doornemen van mijn Instagram feed. Van ik-ga-dus-echt-geen-telefoon-aanschaffen in 2011 (nadat ik terugkwam uit Amerika) ben ik dus uiteindelijk echt omgeslagen in een voortdurend-op-social-media. Of ik daar echt trots op ben? I don’t know. Maar ik check en lees graag alle nieuwe posts om alvast mijn eetlust op te wekken (ghehe).

Heel lang blijf ik overigens niet in bed liggen; ik ben geen uitslaper en heb er meestal ook niet zo’n grote moeite mee mijn bed uit te rollen. Vervolgens verdwijn in naar de badkamer: wc, gezicht wassen, haren kammen, eventueel mascara op, omkleden. En uiteraard mijn 500 ml fles met water die ik elke ochtend in één keer achterover gooi. Jawel, in één keer.

Op zeldzame momenten laat ik mijn katten bij me slapen maar over het algemeen sluit ik ‘s avonds de deur naar de woonkamer dus als ik ‘s morgens de badkamer uit kom is het eerste wat ik doe mijn twee jongens begroeten die tegenwoordig, nu ze niet meer ‘s morgens direct na het opstaan hun eten krijgen, gelukkig niet meer klagend aan de deur staan.

Tijd voor ontbijt!

Protein frambozen frappuccino | Freud and Fries

Eerst gaat de waterkoker aan. Ik vul een bord met havermout en een grote mok met twee schepjes instant koffie (Nescafé Gold). Ik haal een bak ijsklontjes uit de diepvries, gooi die in mijn blender en giet kokend water over zowel mijn havermout als mijn instant koffie. Een schep eiwitpoeder bij mijn ijsklontjes en vervolgens de koffie eroverheen. Direct mixen terwijl ik een groot glas pak en mijn havermout opleuk. Frappuccino in het glas en tijd voor een fotootje!

Wat is het ongewone hieraan?

Nou, dat is de koffie. Het is helemaal nieuw voor me om ‘s morgens koffie te drinken maar in de vorm van deze protein frappuccino (basisrecept hiero) ben ik verkocht.

Protein frambozen frappuccino | Freud and Fries

En mocht jij nog niet helemaal overtuigd zijn? Dan moet je deze protein frambozen frappuccino eens proberen!

Protein frambozen frappuccino
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Wie zegt dat koffie bruin moet zijn? Deze frambozen frappuccino is heerlijk met een vleugje fruit!
Wat heb je nodig
  • 1 ijsklontjesbakje (met ijs uiteraard, niet het bakje zelf overigens)
  • 25 gram bevroren frambozen
  • 28 gram (1 scoop) Micellar Casein (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop)) of whey (bijvoorbeeld Impact Whey (My Protein) of Whey Perfection (Body en Fitshop)) (vanille of frambozen)
  • 2 kopjes koffie (2 tl instant koffie (bijvoorbeeld Nescafé Gold)
  • Eventueel: enkele druppels White Chocolate/Chocolate/English Toffee Flav Drops (vergeet niet de code FREUD te gebruiken om 10% korting te krijgen op je bestelling!)
Wat moet je doen
  1. Gooi alles in de blender en blend tot een glad geheel!
Serving size: 1 Calorieën: 113 Vetten: 2 Koolhydraten: 3 Eiwitten: 20
Extra
Cal: 113; v/k/e: 2g, 3g, 20g.

WIST JE AL DAT FREUD AND FRIES OOK EEN FACEBOOKPAGINA HEEFT? JE KUNT ME OOK OP INSTAGRAM VOLGEN VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


Check hier voor meer van je favoriete drankjes…

Slanke protein frappuccino

Pink & Green ontbijt shakes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: