Drank ♡ Slanke protein frappuccino

Protein frappuccino | Freud and Fries

Misschien zag je ‘m al voorbijkomen op Instagram (in verschillende hoedanigheden overigens: dit is er ook een en hiervan volgt later nog een receptje: hier dus), de protein frappuccino! Ik hoorde ervan door Runninglau, een van de bloggers die ik zelf volg, wie het recept heeft van @jbbouwmeester (maar daarbij kan ik zo de originele post niet vinden).

Voor vandaag wel weer genoeg linkjes dacht ik zo, jij bent gewoon benieuwd naar het recept en dat ga ik je geven ook, whoppa!

Nog één linkje dan. Overigens heb ik inmiddels genoeg excuus gemaakt voor het feit dat ik als anti-koffiedrinker opeens een frappuccino hier plaats met, jawel… koffie.

En ja, ik lust dus koffie.

Slanke protein frappuccino | Freud and Fries

 

Slanke protein frappuccino | Freud and Fries

Ik zal je vertellen dat ik nog steeds geen pure koffie drink. En zelfs geen hete koffie want daarvoor heb ik nog geen goed alternatief gevonden. Deze frappuccino is overigens de perfecte pre-workout. Je krijgt twee enorme koppen koffie vol eiwitten en cafeïne.

Huphup, naar de sportschool nu!

Slanke protein frappuccino
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Deze frappuccino geeft je niet alleen de nodige eiwitjes maar is bovendien laag in calorieën en is daarmee de perfecte pre-workout!
Wat heb je nodig
  • 1 ijsklontjesbakje (met ijs uiteraard)
  • 28 gram (1 scoop) Micellar Casein (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop)) of whey (bijvoorbeeld Impact Whey (My Protein) of Whey Perfection (Body en Fitshop))
  • 2 tl instant koffie (bijvoorbeeld Nescafé Gold)
  • Heet water voor twee kleine kopjes of één grote mok koffie
  • Eventueel: enkele druppels White Chocolate/Chocolate/English Toffee Flav Drops (vergeet niet de code FREUD te gebruiken om 10% korting te krijgen op je bestelling!)
Wat moet je doen
  1. Gooi alle ingrediënten in een blender en blend tot alle klontjes zijn verdwenen.
  2. Dat is het! ENJOY!
Serving size: 1 Calorieën: 103 Vetten: 2 Koolhydraten: 2 Eiwitten: 20
Extra
Cal: 103; v/k/e: 2g, 2g, 20g.

WIST JE AL DAT FREUD AND FRIES OOK EEN FACEBOOKPAGINA HEEFT? JE KUNT ME OOK OP INSTAGRAM VOLGEN VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


Check hier voor meer van je favoriete drankjes…

Hot protein cocao

Pink & Green ontbijt shakes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: