Drank ♡ Pink & green ontbijt shakes

Pink & green ontbijt shakes | Freud and Fries

Een aantal dingen zul je mij niet snel zien doen. Koffie drinken is er daar eentje van. Je hebt de coffee-addicts en je hebt Monique. Ik kan er niet aan wennen en probeer het vooral ook niet (behalve in deze vorm). Ik kan écht genieten van de geur van koffie in de ochtend maar het moet ook alleen bij de geur blijven.

Wat je me ook niet ziet doen: los gaan op fastfood. Je zult me nooit in een McDonalds spotten. In ieder geval niet op eigen initiatief. Liever maak ik dan mijn eigen healthy burger. Kan ik ook enorm van genieten. Die tijd dat ik stond te springen om een Happy Meal is inmiddels wel voorbij.

Spinazie in mijn smoothies. Jup. Vind ik best een beetje eng. Out of my comfort zone. Ik geloof het ook allemaal wel, als ik die groene monsters voorbij zie komen. “Je zou het niet zeggen maar echt super lekker.” “En energiek dat je je daarna voelt.” Ik glimlach en draai voorzichtig met mijn ogen. Niet te opvallend want de groene-smoothie-drinkers zijn vaak vrij overtuigd van hun mening.

Groene smoothies. Spinazie. Er kan gezegd worden dat het lekker is maar in gedachten voel ik een kwak spinazie à la crème op mijn tong vallen. Ga ik echt niet maken. Amenevernooitniet.

Dit zou dus een leuke post kunnen zijn over hoe ik uit principe geen spinazie in mijn smoothies gooi. Maar de titel – om nog naar niet te spreken over de foto’s – hebben me natuurlijk meteen al verraden.

I stepped out of my comfort zone.

Pink & green ontbijt shakes | Freud and Fries

 

Pink & green ontbijt shakes | Freud and Fries

Maar ter compensatie maakte ik ook een roze smoothie. ‘Cause I’m a girl.

Pink & green ontbijt shakes | Freud and Fries

Pick your color!


Pink & green ontbijt shakes
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1-2*
Ben jij al overstag? Deze pink en green ontbijt shakes helpen jouw dag helemaal goed beginnen!
Wat heb je nodig
Pink ontbijt shake
 • 120 ml karnemelk of magere melk
 • 2-3 el limoensap
 • 75 gram (1 stuk) banaan
 • 100 gram aardbeien
 • 4 ijsblokjes
 • 20 gram Micellar Casein (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop)) (bijv. vanille of white chocolate)
Green ontbijt shake
 • 85 gram spinazie
 • 235 ml karnemelk
 • 100 gram witte druiven
 • 70 gram (1 stuk) kiwi
 • 100 gram aardbeien
 • 4 ijsklontjes
 • 15 gram Micellar Casein (bijv. vanille of white chocolate)
Wat moet je doen
 1. Mix alle ingrediënten samen in een blender.
Voor de groene smoothie
 1. Mix eerst de melk en spinazie tot een geheel zodat er geen kleine stukjes in zitten. Voeg dan de overige ingrediënten toe.
Serving size: 1** Calorieën: 266 Vetten: 1 Koolhydraten: 38 Eiwitten: 23
Extra
Pink ontbijt shake:
Cal: 203; v/k/e: 0g, 27g, 22g.

Green ontbijt shake:
Cal: 266; v/k/e: 1g, 38g, 23g.

* De groene smoothie geeft meer volume dan de roze smoothie!
** De waardes per portie gelden voor de green ontbijt smoothie.

WIST JE AL DAT FREUD AND FRIES OOK EEN FACEBOOKPAGINA HEEFT? JE KUNT ME OOK OP INSTAGRAM VOLGEN VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


Check hier voor meer van je favoriete drankjes…

Slanke protein frappuccino

Protein frambozen frappuccino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: