Zoet ♡ Kokos-karamelsaus

Kokos-karamelsaus | Freud and Fries

Deze karamelsaus is zo simpel en je hebt er geen suiker voor nodig. In principe is het gewoon gekookte en ingedikte kokosmelk met wat zoetstoffen (honing, agave of maple syrup kan ook). Makkelijk te maken en heerlijk voor over je pannenkoeken!

Kijk voor het recept voor de 3 ingrediënt appelpannenkoeken op The Zone van My Protein. Ook lekker over de silver dollar pancakes.

Kokos-karamelsaus
Print
Door:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 5
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Mix alle ingrediënten samen.
  2. Zet de kokosmelk (en andere ingrediënten dus) op in een klein pannetje en breng aan de kook.
  3. Laat zo'n 3 minuten koken, let wel op dat het niet overkookt!
  4. Laat vervolgens zo'n 30-40 minuten opstaan, zacht sudderend, tot het begint in te dikken.
  5. Haal vervolgens van het fornuis en doe in een flesje of potje en laat nog verder indikken terwijl het afkoelt in de koelkast.
Serving size: 1 Calorieën: 94 Vetten: 6 Koolhydraten: 8 Eiwitten: 0
Extra
Kcal: 471; v/k/e: 32g, 38g, 0g.

VOLG FREUD AND FRIES (EN MIJ) OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM!


Andere dips of sausjes…

Slanke yoghurt-pindakaas dip

Lemon curd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: