Protein fluff ♡ Peanut Butter Nutter Protein Fluff
❝Are you a nutter for peanut butter?
Ik ken maar weinig mensen die niet lyrisch worden wanneer je het PB-woord laat vallen.
“Wat? Waar? KOM HIER MET DIE POT!”
“Zei er iemand pindak…” En GRIS, uit je handen.
Ik dacht dat het zo’n fitgirl-hype was, tot ik mijn collega’s ook in de weer zag met hun eigen potten Calvé en goedkopere versies. Nou wil ik niet zeggen dat mijn collega’s geen fitgirls kunnen zijn, het probleem is wel dat een van hen sowieso een man is, dus Houston, we’ve got a problem.
Pindakaas op brood. Het is lang geleden dat ik dat gehad heb. Maar ik begin direct te watertanden bij de gedachte aan een wit puntje met boter (deden jullie dat ook?) en een dikke laag pindakaas. Please stop. Afgelopen weekend propte ik nog een paar vijf rijstwafels met een dikke laag (nee, niks overdreven) pindakaas en Wheytella naar binnen. Gewoon. Omdat het niet kan.
Als soort van compensatie (of verslaving, you choose) maakte ik deze protein fluff, mét pindakaas (of in ieder geval een minder calorierijke variant ervan) en jullie reacties waren… aanwezig. Dus ik besloot gewoon een tweede Peanut Butter Nutter Protein Fluff te maken, speciaal om voor jullie het recept uit te kunnen werken (en totaal niet in eigenbelang).
Optioneel: extra pindastukjes en extra pindakaaspoeder als topping of pindakaaspoeder gemengd met water voor een stroperige pindakaas. OF: gewoon verdunde of wat opgewarmde pindakaas!
Wat moet je doen
Volg de instructies uit deze post. Voeg de pindastukjes tijdens het fluffen toe.
* Let op: ik noem dit één portie omdat ik dit als één portie eet, maar de meesten krijgen nog maar een kwart hiervan op. Maak daarom voor de zekerheid de helft van dit recept of zorg dat je het met iemand (of meerdere iemanden) kan delen!
VOLG FREUD AND FRIES OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN!
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: