Valentijnsrecepten ♡ 2017

Valentijnsrecepten | Freud and Fries

Liefde gaat door de maag.

Ze zeggen het en dat zeggen ze niet zomaar. Als een jongen – of meisje, man of vrouw voor mijn part – voor mij een van de recepten hieronder voor me klaarzet, ben ik verkocht. Je denkt misschien dat dat een grapje is en dat is het waarschijnlijk ook, maar je zult het waarschijnlijk nooit weten.

Volgende week is het in ieder geval Valentijnsdag. En of je daar nu in “gelooft”, een voor- of tegenstander bent, met of zonder vriend(in) zit, het is DE dag dat je een excuus hebt om een van deze recepten te maken. Not that you ever needed an excuse.

Maken dus.

Valentijnsrecepten | Freud and Fries

Downshiftology – Raw Mixed Berry and Vanilla Bean Cheesecake

Voor wanneer je je stuk of zeven, acht lovers wilt trakteren op iets lekkers – of, misschien wat meer voor de hand liggend, je liefde aan je familie en vrienden wilt getuigen – maak dan deze cheesecake. Ik ga watertanden van deze taart en heb alvast een zelfgemaakte bodem in de koelkast gezet om binnenkort zelf weer aan de cheesecakes te gaan (nu nog Valentijns vrijwilligers zoeken om te eten).

Valentijnsrecepten | Freud and Fries

Oh My Pie – Brownie & Berry Pie

Marike is voor mij (én met mij voor vele anderen) de ware Taartentovenares. Maar wist je dat ze stiekem ook een Cupido is? Ik bedoel, hoe kan dat ook anders met die magische baksels van haar, daar moet toch sowieso wel liefde boven ontstaan? En mocht dat niet met Mr of Ms Lover zijn, dan nog altijd met Mr Pie! Mr Brownie & Berry Pie, to be precise.

Valentijnsrecepten | Freud and Fries

The Healthy Maven – Black Bean Lava Cake

Zachtgekookte eieren, lava cakes. Ik houd ervan wanneer de zachte vulling eruit oozed. Klinkt een beetje vies, wellicht, maar ik heb het uiteraard gewoon over voedsel. Vooral die lava cakes met chocoladevulling, dat is toch geweldig om open te trekken? Bij mij lukt dat meestal niet en dan is de boel al gestold, dus het wordt tijd dat ik zelf eens dit recept ga maken!

Valentijnsrecepten | Freud and Fries

Bakerita – Chocolate Covered Strawberry Brownies

Ik kon werkelijk waar mijn ogen niet van deze creatie afhouden. Wat. Een. Plaatje. Als iemand mij dit voorzet, ben ik direct verkocht. Maar let’s get real, er gaat toch niets boven de combinatie chocolade en aardbei? Volgens mij is dat de romantische match-made-in-heaven, non? Al moet ik eerlijk bekennen dat ik mezelf nog nooit heel verleidelijk à la Serena van der Woodsen een in chocolade gedoopte aardbei in mijn mond heb zien stoppen. En nee, iemand anders ook niet.

Valentijnsrecepten | Freud and Fries

Strawberry Shortcake Protein Fluff – Freud and Fries

Dit is een oudje met dus ook bijpassende onscherpe foto’s (het wordt echt hoog tijd voor een nieuwe shoot, maar ik geloof dat ik dat ook al tijden zeg), maar nog steeds (helaas, want iedereen ziet dus die vreselijke foto’s) enorm populair, als ik mijn statistieken mag geloven. En eentje die niet mag ontbreken in deze lijst met Valentijnsrecepten. Immers, protein fluff kun je beter delen (want enorm vullend) en is bij (vrijwel) iedereen gewild. En deze keer is het écht niet erg om te delen, want je hebt er zo een flinke bak van.


Kijk ook eens bij de Valentijnsrecepten van 2016. EN VOLG NATUURLIJK FREUD AND FRIES (EN MIJ) OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *