Bar ♡ Pumpkin choco bar

Pumpkin choco bars | Freud and Fries

Toen ik thuiskwam na mijn reis door Vietnam en Cambodja racete ik het allereerst naar mijn brievenbus. Niet naar mijn katten, niet naar mijn wasmachine (ja, ik ben zo’n OCD’er die direct ALLES opgeruimd wil hebben), niet naar mijn bed voor een goede jetlag-slaap. Nee, naar mijn brievenbus. Ik wist namelijk dat daar een pakketje op me lag te wachten, eentje waar ik al weken naar uit had gekeken.

Het nieuwste Protein Pow boek door de enige echte Anna Sward.

Als je me nauw volgt – of goed kent – weet je misschien wel dat Anna Sward mijn soort van god(in) is. Anna Sward, met haar blog Protein Pow, is namelijk dé reden dat ik ooit begon met Freud and Fries. Ik volgde haar al even en deed ooit mee aan een wedstrijd op haar website, waarbij ik een foto en recept instuurde van een two flavored protein ice cream bar (die ik eigenlijk wel eens opnieuw zou mogen maken, hmm). Ik was er wel een paar dagen mee bezig om het uit te werken, te bereiden en foto’s te maken – ook mijn eerste poging tot food photography. Helemaal trots en overtuigd van mezelf stuurde ik de foto op en…

… won niet.

Maar Anna stuurde me wel een persoonlijk bedankje en ik was alsnog blij.

Ik bleef Anna volgen terwijl ik mijn blog oprichtte, want zij als Protein Queen was mijn grote voorbeeld. Ik volgde haar blog en later haar Instagram en op een dag, een aantal maanden geleden, volgde ze me ineens terug. Eerst dacht ik dat het een soort robot-dingetje was, maar ze bleef me volgen en stuurde me zelfs eens een persoonlijk bericht. En toen opeens… haar boek.

Pumpkin choco bars | Freud and Fries

Protein Pow: Quick and Easy Recipes

Inclusief handtekening, woeee!

Het duurde nog even voordat ik de tijd nam een recept te maken, maar ze gaf me zelfs de tip om de Vegan Chocolate Protein Bars te proberen. Dat deed ik uiteraard – zo’n advies sla je niet in de wind – maar ik gaf er wel mijn eigen twist aan (voornamelijk omdat ik wat moest improviseren met ingrediënten). Het originele recept vind je in haar laatste boek, maar hieronder de NIET-vegan versie zoals ik hem maakte.

ORIGINELE RECEPT VAN PROTEINPOW!

Bar ♡ Pumpkin choco bar
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 8
Eiwitrepen zijn superhandig om bij je te hebben wanneer je behoefte hebt aan snelle eiwitten, energie nodig hebt of gewoon zin hebt in iets lekkers.
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Mix alle ingrediënten in een grote kom met een spatel tot het een stevig deeg vormt dat je kan kneden. Mocht iets te droog of te nat zijn, voeg dan respectievelijk wat extra water of pea protein toe (doe dit in kleine stapjes!).
  2. Vorm het deeg tot een grote bal en rol uit met een deegroller op een non-stick matje. Snijd in 8 gelijke repen. Je kan natuurlijk ook 8 kleine balletjes maken en deze tot repen vormen.

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


Meer eiwitrepen…

Tiramisu protein bar

Snickers protein bar

Protein Snickers bar | Freud and Fries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: