Easy peasy eierwrap

Easy peasy eierwrap | Freud and Fries

Een aantal weken voor Pasen beklom mama altijd de zoldertrap om, hetzelfde als een aantal weken voor Kerst, een oude doos tevoorschijn te halen. De woonkamer, keuken en berging veranderde voor enkele weken van de gebruikelijke woonkamer, keuken en berging in een woonkamer, keuken en berging met enkele feestelijke touches. Vazen met Paastakken gevuld met gekleurde plastic eitjes, her en der om subtiele plaatsen een pluchen Paaskuikentje, hier en daar een paashaas en over de kamertafel een vrolijk geel tafelkleed.

Nu ik al een tijdje op mezelf woon ga ik steeds meer beseffen dat het aan mezelf is om die leuke herinneringen op feestdagen te creëren. Ja, ik heb erover zitten denken mijn huis op feestdagen op te tooien, maar verder dan een kerstboom kom ik meestal niet.

Mama wilde vroeger binnenhuisarchitecte worden (of zo herinner ik me dan) – dus de vraag die ik mezelf kan stellen is: waar ligt dan mijn passie?

Koken. Bakken. En dus creëer ik dit jaar mijn eigen Paasherinnering. Een easy peasy Paas-eierwrap.


Easy peasy eierwrap
Print
Door:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 1
Wat heb je nodig
Eierwrap
  • 2 eieren
  • 30 ml (2 el) karnemelk (of andere melk)
Vulling
  • 25 gram gekookte achterham
  • 50 gram avocado
  • 50 gram komkommer
  • 50 snoeptomaatjes
Wat moet je doen
  1. Klop de eieren los en voeg de karnemelk toe. Meng kort.
  2. Breng een koekenpan op temperatuur.
  3. Giet het eiermengsel in de pan. Laat goed stollen tot de bovenkant bijna helemaal "droog" is en draai vervolgens om. Bak de eierwrap aan beide kanten goudbruin.
  4. Vul met de ingrediënten zoals je het zelf mooi vindt.
Serving size: 1 Calorieën: 300 Vetten: 22 Koolhydraten: 5 Vezels: 3 Eiwitten: 22
Extra
Cal: 300; v/k/e/vez: 22g, 5g, 22g, 3g.

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: