Gisteren bevond ik mij ineens in de keuken, ten midden van pan en ander gereedschap (ehh spatel), het was alsof er een wonder geschiedde. Dat zomaar op de doordeweekse avond, terwijl ik normaal vrijwel nooit meer aan zulke activiteiten doe (leve de preps). Het is bizar hoe weinig tijd ik spendeer ik mijn keuken (buiten de koelkast checken op écht-geen-snacks-dan?) voor een food blogger, wat eigenlijk wel verklaart waarom er tegenwoordig zo weinig recepten online komen (die andere real life job vraagt stiekem toch best veel van mijn tijd en energie, I have to admit).
Maar daar stond ik dus, rondjes uit boterhammen te snijden, een ei te bakken en jawel, een tosti te maken. Niet eens iets wat ik direct ging opeten, kun je nagaan, want ik had mijn (geprepte) avondeten allang achter de kiezen. Echter, soms komen ineens van die gedachten in je hoofd oppoppen en kan je niet anders dan… eraan toegeven.
Ja, en soms betekent dat dat je direct onder de douche moet uitstappen en in je nakie een grilled egg sandwich moet maken.
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: