Saturday’s Spotlight #6 ♡ Protein Fluff

Protein fluff 6 | Freud and Fries

Daar zijn ze weer: een tal aan prachtige fluffs door jullie gemaakt. Wil jij nou ook in de picture komen te staan de volgende keer? Tag mij dan op Instagram en gebruik de #freudandfries-tag en wie weet zien we jou volgende week terug!

Eigenlijk komen alleen getagde foto’s in de spotlights maar Joyce (@zwaas) wees me er toch even op dat zij ook haar protein fluff had gemaakt. En voor deze mede-psycholoog maak ik dan wel een uitzondering! En dat niet alleen, ik heb mevrouw er zelfs toe kunnen zetten caseïne te kopen, hihi. Lees ook even haar post, dan heb je meteen alle voordelen van protein fluff op een rijtje!

Tamara (@tams.taste) is goed op dreef. Ze maakte alweer een protein fluff en natuurlijk is ‘ie weer prachtig om te zien. Bananenfluff met Cookie & Cream Smart Protein.

Veerle (@veerlevleemput) komt wat mij betreft met de beste combi ooit: mango protein fluff met schuddebuikjes. Oh myyyy, die moet ik nu ook gaan aanschaffen, ja!

Jeetje, Felicia (@xfeliciaaaaa), voor een eerste keer krijg je het wel erg goed voor elkaar! Dat doet niet iedereen je na, zo’n dikke fluff bij de eerste poging. Ziet er heerlijk uit!

Protein fluff 6 | Freud and Fries

Marit (@fitgirl.marit) maakte een (oven?)schaal vol met roze protein fluff. Wat een plaatje, zeker met die vrolijke bloemen op de achtergrond! Ze deed ook de ondersteboventest en ja hoor, hij lukte!

Jongens, jongens, kijk eens naar deze foto! Miranda (@mirandaommering_) deed een tweede poging en wat moet dat lekker zijn geweest!

Jezelf iets gunnen. Dikke vette YES! Lisa (@lisabrandsma93) maakte als postworkout deze yummy protein fluff!

Fenne (@fenniefit) weet het: als je je niet zo fit voelt is protein fluff de ideale snack. Niet alleen zorgt het voor de nodige eiwitjes op zo’n vervelende dag, het zorgt er ook voor dat je niet snel gaat overeten wanneer je door slaaptekort die rem een beetje mist! En ze heeft er een waar feestje van gemaakt met al die lekkere toppings!

Van die felle kleuren kan ik zo enorm genieten en Christel (@ottenvandijk) maakt er dan ook een prachtige paarse fluff van!

BLIJF HELEMAAL UP TO DATE: VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *