Protein fluff ♡ Stroopwafel Protein Fluff

stroopwafel-protein-fluff-freud-and-fries

Het allereerste wat ik deed toen ik thuiskwam na mijn tripje naar Antwerpen?

Oké, wellicht niet het aller-allereerste, want eerst moest ik snel naar de supermarkt om nog wat boodschapjes te doen voor komende week en mijn tas uitpakken en de katjes eten geven en nog een snel wasje draaien, maar het bijna-allereerste wat ik deed toen ik dat alles achter de rug had en er eten op tafel moest komen, was mijn vertrouwde fluffie maken.

Met stroopwafels in plaats van Luikse of Brusselse wafels. Lekker Nederlands weer. ‘Cause there’s no place like home. Met protein fluff. Duh.

stroopwafel-protein-fluff-freud-and-fries

Tips voor de beste protein fluff en wat je allemaal nodig hebt:Stroopwafel Protein Fluff
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1*
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Volg de instructies die je in deze post vindt en voeg cacao poeder tegelijk of iets na het eiwitpoeder toe. Xanthan gum (indien je het ook gebruikt) kun je tegelijk met het eiwitpoeder toevoegen, zo'n 2-3 gram. Dit zorgt ervoor dat je fluff wat steviger wordt.
  2. Voeg de erythritol/No Sugar op het laatst toe om de smaak en mate van zoetheid te bepalen.
  3. Breek de stroopwafels (meer mag ook, feel free) in stukken en voeg eventueel al toe tijdens het kloppen. Laat in ieder geval een paar stukjes over als topping.
Serving size: 1* Calorieën: 560 Vetten: 19 Koolhydraten: 61 Vezels: 6 Eiwitten: 38
Extra
Totale recept, inclusief 2 stroopwafels
Cal: 560; v/k/e/vez: 19g, 61g, 38g, 6g.

* Let op: protein fluff is echt enorm vullend. Zelfs als je denkt dat je een groter eter bent, think again. Het beste maak je een kwart van deze portie of deel je het met anderen. Ik noem het echter één portie omdat ik het meestal in één keer opeet, dus het voor mij wel één portie betreft! Je mag het proberen, maar ik heb je gewaarschuwd!

MEER PROTEIN FLUFF? HOUD FREUD AND FRIES IN DE GATEN OP FACEBOOK OF INSTAGRAM!


Meer protein fluffs…

Peanutbutter Nutter protein fluff

Peanut Butter Nutter Protein Fluff | Freud and Fries

Snickers protein fluff

Snickers Protein Fluff | Freud and Fries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: