Protein fluff ♡ Healthy Snickers Protein Fluff

Snickers Protein Fluff | Freud and Fries

Noem je favoriete “unhealthy” gerecht en zet er “healthy” voor in Google. Gegarandeerd dat je een remake vindt van jouw favoriete maaltijd. Zo kom ik regelmatig op geweldige inspiratie voor nieuwe recepten. Een beetje blogger heeft toch wel een “healthified” Snickers-recept op z’n blog staan. Ik niet en voel je vrij om daar een eigen conclusie uit te trekken.

Wel vind je hier Snickers ballen, Snickers ijs en Snickers ontbijt. Niet dat ik iets met Snickers heb of zo.

HA. HA.

Is that a Snickers bar in your pocket or are you just happy to see me?


Healthy Snickers Protein Fluff
5.0 from 1 reviews
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Volg de instructies uit deze tutorial deze post. Voeg xanthan gum tegelijk met de caseïne toe.
  2. Maal het ijs + caseïne extra lang zodat je zo min mogelijk stukjes ijs overhoudt. Voeg dan pas de cacao poeder en pindakaas poeder toe.
  3. Maak af met toppings naar keuze.
Serving size: 1 Calorieën: 240 Vetten: 6 Koolhydraten: 18 Vezels: 9 Eiwitten: 32
Extra
Zonder de optionele toppings:
Cal: 240; v/k/e/vez: 6g, 18g, 32g, 9g.

LET OP: dit is één portie (voor mij) maar voor de meesten is dit veel te veel doordat het enorm luchtig is. Deel dit met iemand of maak een halve of kwart van deze portie!

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK EN INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


De protein fluff tutorial…

Hoe maak je protein fluff?

Hoe maak je protein fluff? | Freud and Fries

En wat protein fluff recepten…

Reese’s protein fluff

Oreo protein fluff

Oreo Protein Fluff | Freud and Fries

Tony’s protein fluff

Karamel zeezout Tony Fluff | Freud and Fries

2 reacties op “Protein fluff ♡ Healthy Snickers Protein Fluff”

  1. Beckx schreef:

    Hoi, lijkt me een heerlijk! Maar waar koop je de xanthan gum? Heb het al eerder gezocht, maar helaas…..
    Grtjs, Rebecca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: