Protein fluff ♡ Duo Penotti Protein Fluff met bloemkool

Duo Penotti Protein Fluff met bloemkool | Freud and Fries

Ideeën komen soms op de raarste momenten. Bijvoorbeeld dit weekend, toen ik met mijn ouders op de woonboulevard in Nijmegen stond tijdens mijn zoektocht naar de ultieme selfiemirror (not ashamed). We schoten nog even de Albert Heijn in voor stokbroodjes en hoemoes, en ergens tussen de rijstwafels en de diepvries blauwe bessen schoot er iets door mijn hoofd.

Bloemkool.

Bevroren bloemkoolroosjes.

Lijkt een random gedachte, maar nee, dat was het natuurlijk niet.

Zeker niet na afgelopen weekend, wat zowat volledig in het teken stond van mijn Protein Fluff Party bij Health Advies Breda. Het wordt hoog tijd voor weer eens een nieuwe variatie. Ik krijg ook wel eens de vraag of ik nog een hartige protein fluff ga maken. Laat ik meteen duidelijk zijn: het antwoord is nee. Hartige protein fluff lijkt me vreselijk vies en aangezien ik het zelf moet opeten, waag ik me er niet aan.

Dat wil echter niet zeggen dat fruit mijn enige optie is. Deze protein fluff maak je namelijk met bloemkool. En jup, daar merk je niets van.

Het is meer een Duo Penotti met vanille en chocolade. Hoe lekker klinkt dat? Make itI don’t tell you twice.


Op Instagram zagen jullie ook de roze variant voorbij komen. Neem daarvoor in plaats van de cacao poeder de rode bieten poeder (ook verkrijgbaar bij Body en Fit) en voeg zoveel toe tot je de kleur goed vindt. Houd je niet zo van die smaak? Druppel er dan wat Flavdrops (bijvoorbeeld die van My Protein, gebruik dan mijn code FREUD om 10% korting te krijgen, mocht je ze nog moeten kopen) of een andere smaakmaker in!
Duo Penotti Protein Fluff met bloemkool
5.0 from 1 reviews
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1*
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Volg de instructies uit deze post, maar voeg nog niet meteen de cacao poeder toe. Dit doe je pas op het moment dat je de helft van de fluff in een losse schaal hebt geschept.
  2. Zorg ervoor dat je de deksel goed afsluit want de poeder gaat alle kanten uit. Goed lang opkloppen!
  3. Maak af moet toppings naar keuze!
Serving size: 1* Calorieën: 250 Vetten: 4 Koolhydraten: 16 Vezels: 7 Eiwitten: 34
Extra
Cal: 250; v/k/e/vez: 4g, 16g, 34g, 7g.

* Houd er rekening mee dat hoewel ik dit als één portie eet, dat voor de meesten niet haalbaar is (vanwege enorme volume en luchtigheid). Delen of deze portie halveren of zelfs een kwart ervan nemen is verstandig!

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


De protein fluff tutorial…

Hoe maak je protein fluff?

Hoe maak je protein fluff? | Freud and Fries

En wat protein fluff recepten…

Healthy Snickers protein fluff

Snickers Protein Fluff | Freud and Fries

Loco for Coco protein fluff

Loco for Coco Protein Fluff | Freud and Fries

2 reacties op “Protein fluff ♡ Duo Penotti Protein Fluff met bloemkool”

  1. Ilse schreef:

    Ik heb het gemaakt, met 100 g bloemkool, 100 g aardbeien, 25 g vanille caseine, 100 ml magere melk en 10 g cacaopoeder. Suuuuper lekker! Getopt met pure chocolade en 2 verkruimelde chocolate chip cookies, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: