Protein fluff ♡ Duo Penotti Protein Fluff met bloemkool
Ideeën komen soms op de raarste momenten. Bijvoorbeeld dit weekend, toen ik met mijn ouders op de woonboulevard in Nijmegen stond tijdens mijn zoektocht naar de ultieme selfiemirror (not ashamed). We schoten nog even de Albert Heijn in voor stokbroodjes en hoemoes, en ergens tussen de rijstwafels en de diepvries blauwe bessen schoot er iets door mijn hoofd.
Bloemkool.
Bevroren bloemkoolroosjes.
Lijkt een random gedachte, maar nee, dat was het natuurlijk niet.
Zeker niet na afgelopen weekend, wat zowat volledig in het teken stond van mijn Protein Fluff Party bij Health Advies Breda. Het wordt hoog tijd voor weer eens een nieuwe variatie. Ik krijg ook wel eens de vraag of ik nog een hartige protein fluff ga maken. Laat ik meteen duidelijk zijn: het antwoord is nee. Hartige protein fluff lijkt me vreselijk vies en aangezien ik het zelf moet opeten, waag ik me er niet aan.
Dat wil echter niet zeggen dat fruit mijn enige optie is. Deze protein fluff maak je namelijk met bloemkool. En jup, daar merk je niets van.
Het is meer een Duo Penotti met vanille en chocolade. Hoe lekker klinkt dat? Make it. I don’t tell you twice.
Op Instagram zagen jullie ook de roze variant voorbij komen. Neem daarvoor in plaats van de cacao poeder de rode bieten poeder (ook verkrijgbaar bij Body en Fit) en voeg zoveel toe tot je de kleur goed vindt. Houd je niet zo van die smaak? Druppel er dan wat Flavdrops (bijvoorbeeld die van My Protein, gebruik dan mijn code FREUD om 10% korting te krijgen, mocht je ze nog moeten kopen) of een andere smaakmaker in!
Volg de instructies uit deze post, maar voeg nog niet meteen de cacao poeder toe. Dit doe je pas op het moment dat je de helft van de fluff in een losse schaal hebt geschept.
Zorg ervoor dat je de deksel goed afsluit want de poeder gaat alle kanten uit. Goed lang opkloppen!
* Houd er rekening mee dat hoewel ik dit als één portie eet, dat voor de meesten niet haalbaar is (vanwege enorme volume en luchtigheid). Delen of deze portie halveren of zelfs een kwart ervan nemen is verstandig!
VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!
Ik heb het gemaakt, met 100 g bloemkool, 100 g aardbeien, 25 g vanille caseine, 100 ml magere melk en 10 g cacaopoeder. Suuuuper lekker! Getopt met pure chocolade en 2 verkruimelde chocolate chip cookies, hihi.
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Ik heb het gemaakt, met 100 g bloemkool, 100 g aardbeien, 25 g vanille caseine, 100 ml magere melk en 10 g cacaopoeder. Suuuuper lekker! Getopt met pure chocolade en 2 verkruimelde chocolate chip cookies, hihi.
Oeeeee Ilse, dat klinkt echt heel goed! YUMMM!